Uygun:”Rize için Hayallerimiz Var”

BÜLENT UYGUN, RİZESPOR İÇİN HEDEFLERİMİZ HAYALLERİMİZ VAR Bülent Uygun, Rizespor için hedeflerimiz hayallerimiz var Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun yarın başlayacak 1 etap Erzurum kampı öncesinde Rize’de yerel ve..

Uygun:”Rize için Hayallerimiz Var”
Son Güncelleme: Bu Haber 420 views Whatsapp

BÜLENT UYGUN, RİZESPOR İÇİN HEDEFLERİMİZ HAYALLERİMİZ VAR

Bülent Uygun, Rizespor için hedeflerimiz hayallerimiz var

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun yarın başlayacak 1 etap Erzurum kampı öncesinde Rize’de yerel ve ulusal basına açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Uygun geçen yılki takımdan 18 futbolcunun bazıları ailevi sorunlar bazılarında sözleşmelerinin bitmesi sebebiyle takımımızdan ayrıldı.

 

Şu anda geçen sezonki takımdan sadece 9 futbolcumuz kaldı, ancak biz Rize’de başladığımız çalışmalarda altyapıdan 16-19 yaş arasında 9 genç futbol futbolcumuzu kadromuza dahil ettik ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz.

 

 

İnşallah bu akşam gideceğimiz Erzurum kampında da yapacağımız çalışmalarla başkanımız Tahir kıran’dan bayram hediyesi olarak yabancı transferlerimizi bekliyoruz.

 

 

 

Yabancı transferlerin kısıtlanması ile kadro olarak Türk oyuncularımızla güçlendirilmiş kadromuzla lige en iyi şekilde hazırlanacağız..

 

Remy’nin 1 yıllık sözleşmesi var, Kendisi gitmek istemişti yaptığımız görüşmelerde bir yıl daha burada kalması yönünde görüşmelerimiz oldu.

 

 

Ben Rize’nin bir çocuğu olarak Rizespor’da hedeflerim ve hayallerim var, inşallah yapacağımız çalışmalarla tribünleri dolduracak taraftarlarımız la Rizespor’u en iyi şekilde en güzel yerlere getirmek için çalışacağını ulaşacağız diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Haber:Osman KÖSEOĞLU (AKTÜEL53)

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş