”ÜÇ GOL ÜÇ PUAN KENDİMİZE GELDİK ŞU AN”

https://gazete53.com/uc-gol-uc-puan-k…ize-geldik-su-an/ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÜÇ GOL ÜÇ PUAN KENDİMİZE GELDİK ŞU AN” Bu hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor Kayserispor maçında Rize’de olup maça gitmeyen Çaykur Rizespor taraftarının takımlarının görsel ve skorsal..

”ÜÇ GOL ÜÇ PUAN KENDİMİZE GELDİK ŞU AN”
Son Güncelleme: Bu Haber 192 views Whatsapp

https://gazete53.com/uc-gol-uc-puan-k…ize-geldik-su-an/ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

”ÜÇ GOL ÜÇ PUAN KENDİMİZE GELDİK ŞU AN”

Bu hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor Kayserispor maçında Rize’de olup maça gitmeyen Çaykur Rizespor taraftarının takımlarının görsel ve skorsal anlamda çok şeyler kaybettiklerini, onlar için üzülerek, tarafım için  gururla ve sevinçle belirtmek istiyorum.

Bu güzelliği yaşamak için amcaoğlu Temel Yerebakan ile birlikte gitmiş olduğumuz Çaykur Didi stadyumunda beş haftadır galibiyet yüzü görmediğimiz kötü periyot sonrasında rakibimiz olan Kayserispor’un ise son beş haftada mağlubiyet yüzü görmemesi Kayserispor maçının anlam ve önemini tribünden zevkle ve keyifle izleme olanağını bulduk.

Trendyol Süper lig maçlarından oynanan en tempolu maçlar arasında ilk ona girecek nitelikteki müsabaka her iki takımında özellikle top kaybı ve pas hatası yapmaksızın orta sahayı çok hızlı geçerek bir o kalede oynanmasına rağmen ilk yarıda gol sesi çıkmamıştır.

İkinci yarıda yine yüksek tempoda oynanan maçta Altmışıncı dakikada Shelvey’in müthiş frikik golünden sonra yine her iki takım yüksek tempoda oynamaya devam etti ve oyunun son on dakikasında bulduğu hazırlanışı ve atılışı jenerik şeklindeki iki golle maçı 3-0 gibi net bir skorla lehimize çevirdik.

Bu skor istatistiki anlamında takımımıza kötü giden bir periyotun biterek yeni ve güzel bir periyodun başlangıcını, kötü oynayan bir takıma karşı değil çok iyi oynayan bir takıma karşı çok çok iyi oynayarak net bir galibiyetle özgüvenin tekrar yerine geldiği, ikinci yarının ikinci ve son periyotlarda sürekli yenilen goller yerine golleri bulmamız, hedef olarak yine Avrupa kokusunun gelmeye başlaması gibi olumlu tabelaların ortaya çıktığı görülmektedir.

Bu oyun kurgusu gelecek hafta Galatasaray maçında bozulmadan devam etmesi halinde İstanbul’dan puan ve puanların gelmesi ihtimal dahilinde olduğunu iddialı bir biçimde gururla belirtmek istiyorum.

Bazı okurlarım Çaykur Rizespor’u bazen yerin dibine, bazen zirveye çıkardıklarından bahisle yorum ve eleştiriler almakta olup yorum ve eleştiri olmadan anlatılmak istenilen yazıların değeri anlaşılmayıp önemi dahi olmazdı.

Yukarıda açıkladığım gerekçelere göre Çaykur Rizespor’umuz kötü bir rakibi değil iyi bir rakibi çok iyi bir oyunla üç gol atarak galip gelmesi yeni ve güzel bir periyodun başlangıç maçı olup süreklilik arz etmesi dileklerime herşey Çaykur Rizespor için

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş