TÜRKİYE’DEN GÜNEY TÜRKİSTAN’DA MUHTAÇ KÖYLERE İÇME SUYU DESTEĞİ

TÜRKİYE’DEN GÜNEY TÜRKİSTAN’DA MUHTAÇ KÖYLERE İÇME SUYU DESTEĞİ 10 BİN LİRAYA İÇME SUYU ÇEŞMESİ YAPILIYOR İSMET KÖSOĞLU KUYAŞ ve Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği(KYD)öncülüğünde Güney Türkistan da muhtaç soydaşlarımız için Türkiye’den..

TÜRKİYE’DEN GÜNEY TÜRKİSTAN’DA MUHTAÇ KÖYLERE İÇME SUYU DESTEĞİ
Son Güncelleme: Bu Haber 424 views Whatsapp

TÜRKİYE’DEN GÜNEY TÜRKİSTAN’DA MUHTAÇ KÖYLERE İÇME SUYU DESTEĞİ

10 BİN LİRAYA İÇME SUYU ÇEŞMESİ YAPILIYOR

İSMET KÖSOĞLU

KUYAŞ ve Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği(KYD)öncülüğünde Güney Türkistan da muhtaç soydaşlarımız için Türkiye’den maddi yardımlar devam ediyor. KYD öncülüğünde susuzluk çekilen köylerde içme suyu çeşmeleri yapımı devam ediyor. Bu kez bir çeşme İkizdereli MHP İstanbul eski Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk tarafından aile büyükleri adına Şibirgan Cigdelik köyüne yaptırıldı.

Yardım ve içme suyu çeşmeleri hakkında Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada’ ‘İçme Suyu hayratı bu gün hizmete girdi. Saygıdeğer Bozkurt Yaşar abiye müteşekkiriz. Allah razı olsun. Aile büyükleri yaşıyorsa uzun ömürler öldüyseler rahmet diliyorum. Bu hizmetleri hayata geçiren KUYAŞ Derneğimiz Başkanı, Yönetimi ve gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Güney Türkistan da Anayurttan yapılan yardımlar sayesinde güzel şeyler oldu. Gurbetçi dostlarımız Ulufer ve Sheidaei ailesi tarafından balalarımıza Çikolata dağıttırdılar. Yine Sami Aydoğan kardeşimin adak kurbanı Şibirgan da kesilerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Güney Türkistan da hizmetlerimizde hiçbir değişiklik yok.

Yani İçme Suyu Kuyusu Fiyatı 10.000 TL. Güneş Enerji sistemi eklenirse 1700 TL ekleniyor… Ev Fiatları 1500 USD Adak Kurban 1000 TL. Büyük Ekmek 2 TL Küçük Ekmek 1 TL Olarak devam etmektedir’ denildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş