“Türkiye Yüzyılında Spor Kulüplerinin Güncel Durumları

Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından “Türkiye Yüzyılında Spor Kulüplerinin Güncel Durumları ve Öneriler” konulu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan’ın yaptığı panelde, Rize ASKF Başkanı Ali..

“Türkiye Yüzyılında Spor Kulüplerinin Güncel Durumları
Son Güncelleme: Bu Haber 182 views Whatsapp

Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından “Türkiye Yüzyılında Spor Kulüplerinin Güncel Durumları ve Öneriler” konulu panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan’ın yaptığı panelde, Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Vekili Adnan Er, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Güneysu Spor Kulübü Başkanı Rıfat Özer ve RTEÜ Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Katmer panelist olarak katıldı.

Panelde, Türkiye’de spor kulüplerinin finansal durumu, altyapı çalışmaları, sporcu yetiştirme politikaları, yönetimsel sorunlar gibi konular ele alındı. Ayrıca, önümüzdeki dönem için spor kulüplerinin karşılaşabileceği sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, yöneticiler, spor kulüpleri başkanları, üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri ve spor lisesi öğrencileri katıldı.

RTEÜ BASIN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş