Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Deprem Bölgesine Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Deprem Bölgesine Ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin talimatları doğrultusunda Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş, Kurul Raportörü Ertuğrul Arslan ile birlikte, 14 Şubat 2023 Salı günü..

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Deprem Bölgesine Ziyaret
Son Güncelleme: Bu Haber 176 views Whatsapp
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Deprem Bölgesine Ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin talimatları doğrultusunda Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş, Kurul Raportörü Ertuğrul Arslan ile birlikte, 14 Şubat 2023 Salı günü Adana, İskenderun ve Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti.

Özsavaş, İskenderun’da deprem anında yaralanan ve Adana’da hastanede ameliyat olarak tedavi sürecine devam eden Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi Mehmet Yaşar Düzen’i, Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından İskenderun ile Hatay’da evleri yıkılan ve deprem bölgelerinde arama kurtarama faaliyetlerinde görevli temsilcileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Özsavaş, temsilcilerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş