TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİNDE 368 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİNDE 368 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR İSMET KÖSOĞLU KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde Anayurt Afganistan Tahar’da açılan Türkçe Eğitim Merkezinde 328 öğrenci eğitim görüyor. KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından..

TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİNDE 368 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 257 views Whatsapp

TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİNDE 368 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

İSMET KÖSOĞLU

KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde Anayurt Afganistan Tahar’da açılan Türkçe Eğitim Merkezinde 328 öğrenci eğitim görüyor.

KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada’ ’Anavatan Türkiye’den Anayurt’a hayırsever iş insanlarının yaptığı yardımlar devam ediyor. Afganistan Ahar da açılan Türkçe Eğitim Merkezinde muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. Hilal Erkmen ve Kamil Şahin’den Kur’an-ı Kerim hediyesi oldu. Nurcan-Alper Dirim Alper Dirim Şifa Konutları, Alper Dirim Türkçe Eğitim Merkezinde öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Türkçe eğitim Kursuna yoğun bir ilgi var. Şimdilik toplam 368 öğrencimiz var. Sınıflar yeterli olmadığından öğrenciler guruplara ayrıldı ve günde 35 kişi olmak üzere her guruba farklı saatlerde ders verilebiliyor, hayırseverlerimizin soydaşlarımıza desteğine çok ihtiyacımız var’’ denildi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş