TÜRK TİYATROSUNA YENİ BİR ADİLE NAŞITMI GELİYOR ?

https://gazete53.com/turk-tiyatrosuna…-nasitmi-geliyor/ ‎Gecen günlerde Rize Kahraman Kültür merkezinde sahnelenen (Entirakalı dolap komedyası ) Tiyatrosu İzleyenleri adeta büyüledi Tiyatro salonunu dolu olması ilginin ne kadar çok olduğunu gösterdi. Entrirakalı dolap komedyası Oyuncuları..

TÜRK TİYATROSUNA YENİ BİR ADİLE NAŞITMI GELİYOR ?
Son Güncelleme: Bu Haber 262 views Whatsapp

https://gazete53.com/turk-tiyatrosuna…-nasitmi-geliyor/ ‎Gecen günlerde Rize Kahraman Kültür merkezinde sahnelenen (Entirakalı dolap komedyası ) Tiyatrosu İzleyenleri adeta büyüledi Tiyatro salonunu dolu olması ilginin ne kadar çok olduğunu gösterdi. Entrirakalı dolap komedyası Oyuncuları fevkalade oyun sergilerken ilk kez sahnede boy gösteren küçük oyuncumuz Başrol oyunculardan Caner Çelik’in kızı olan Elif Duru Çelik gelecek için ümit vadeden bir oyun sergiledi izleyicilerden büyük alkış alan Duru rolünü iyi yaptığının belgesi oluyor. Ayrıca izleyicilerden gelen olumlu mesajlarda ” Geleceğin Adile Naşiti görür gibiyiz” diyenler çoğunluktaydı. İlk Tiyatro gösterisinde sahne alan küçük kızımız sahnenin tozlarını çok daha yutar düşüncesindeyim Babasının kolundan tutarak sahnenin yolunu almış oldu. YOLUN AÇIK OLSUN KÜÇÜK KIZIM

ÇANER ÇELİK: Yaklaşık 2,5 ay süren provaların sonunda oyunumuzu güzel bir şekilde sahneye koyduk.  yönetmenim ve ustam @hakanzerdeci abime, önce öğrencim sonra rol arkadaşım olan @oktaykara__ kardeşime, sahne günü elinde tatlısıyla gelip bizi kırmayan ve sahneyi paylaşan @burak_ibrahim kardeşime ve son olarak @gsb_rizegm müdürü Yasin Çakmakçı bey nezdinde tüm kurum çalışanlarına ayrıca oyun günü bizleri yalnız bırakmayan tüm tiyatro severlere teşekkür ederim. Özel bir teşekkür de canım eşim @dygdili hanımefendiye. Tüm bu süreçte yanımda olan ve desteğini hiç esirgemeyen sevgili eşime çok teşekkür ederim. Canım kızımın ilk sahne deneyimini beraber yaşamak da ayrı bir heyecanmış😀😀😀 dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş