TÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

https://gazete53.com/turk-ocaklarinda…sgeldin-ziyaretiTÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ BAŞKAN MERCAN’’1912 YILINDA KURULAN TÜRK OCAKLARI  112 YILLIK MAZİSİ İLE TÜRK KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN EN ESKİ KURULUŞTUR’’                               İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Türk..

       TÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 77 views Whatsapp

https://gazete53.com/turk-ocaklarinda…sgeldin-ziyaretiTÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

BAŞKAN MERCAN’’1912 YILINDA KURULAN TÜRK OCAKLARI  112 YILLIK MAZİSİ İLE TÜRK KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN EN ESKİ KURULUŞTUR’’

                              İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Türk Ocakları Şube Başkanı Turan Aslan Mercan ve Yönetim kurulu üyeleri Vali İhsan Selim Baydaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında Türk Ocakları yönetim kurulunu kabul eden Vali İhsan Selim Baydaş ‘’Türk Kültürüne sahip çıkan köklü kuruluşlardan olan Türk Ocaklarını öğrencilik yıllarımdan takip ederim. Çok dostlarım ve büyüklerim var. Rize’de de etkili faaliyetlerinizin olmasını isterim. Gençleri ama bilhassa Üniversite gençliğini faaliyetlerinizle zararlı etkenlerden kurtarabilirsiniz. Valilik olarak kültürel çalışmalarımız olacak. Şubat ayında Rize’de dolgu alanında birçok yazarın katılacağı imza günü ve Kitap Fuarı etkinliğimiz olacak.  Türkiye 2.yüzyılında 2053 ve 2071 hedeflerini gençlerimize öğretmek lazım’’ dedi.

    Ziyarette konuşan Türk Ocakları Şube Başkanı Turan Aslan Mercan’’ Şubemizde kuruluşumuza yakışır birçok etkinliğimiz oluyor. Pandemi süresinde etkinliklerimize mecburen ara verince devamını henüz toparlayamadık. Şubemizde alanında uzman birçok akademisyen ve STK Başkanları ile söyleşilerimiz olmuştur. İmkanlarımız ölçüsünde faaliyetlerimiz devam etmektedir. Çalışmalarımızda aramızdan ayrılan arkadaşlarımız için anma programları, çay ile ilgili konular görüşüyoruz’’ dedi.  

Valilikteki ziyarette Başkan Turan Aslan Mercan ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerinden Pazar Ziraat Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr.Fatih Seyis, Rize-Artvin  Tabip Odası Başkanı Doç.Dr. Kazım Şahin, Eğitimciler İsmail Kılıç, Hüseyin Kör, Ceyhun Kalender, Erkan Erdem ve Gazeteci İsmet Kösoğlu hazır bulundular.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş