TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ

TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU Rusya saldırısıyla Ukrayna’dan yurdumuza sığınan çocuk ve ailelerini Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz ve heyeti ziyaret etti. Türk Ocakları Genel..

TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 190 views Whatsapp

TÜRK OCAKLARI UKRAYNALI SIĞINMACILARI ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

Rusya saldırısıyla Ukrayna’dan yurdumuza sığınan çocuk ve ailelerini Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz ve heyeti ziyaret etti.

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve beraberindeki heyet Ukrayna’daki savaştan dolayı ülkemize sığınan ve Elazığ’a yerleştirilen Ahıska Türklerinin ikamet ettiği yerleşim alanında soydaşlarımızla bir araya geldi. Savaş mağduru insanlarla bir araya gelen Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz’ Türk Ocaklıları olarak savaş mağduru çocukları ve ailelerini ziyaret ettik. Savaşın haklılık yönü olamaz. Savaşta en büyük mağduriyeti aileler ve çocukları görür. Mağdurlara her zaman destek olmak lazım. Buradaki çocuklara bazı oyuncaklar hediye ederek gönüllerini aldık’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş