TRT Spor ‘da Kendirli’de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !..

TRT Spor ‘da Kendirli’de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendirli gençliğine armağanı olan, 2015 yılında yapımına başlanılan ve 2020 yılının ortalarında resmi olmasa da hizmete..

TRT Spor ‘da Kendirli’de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !..
Son Güncelleme: Bu Haber 476 views Whatsapp

TRT Spor ‘da Kendirli’de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendirli gençliğine armağanı olan, 2015 yılında yapımına başlanılan ve 2020 yılının ortalarında resmi olmasa da hizmete açılan, Kendirli spor kompleksi, TRT Spor’da Rize Kendirli’de çaylıkların arasında bir futbol sahası diye görseli paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk göz ağrım dediği, Rize Amatör futbol ‘un temel taşlarından Kendirli gençliğine armağanı olan, 2015 yılında yapımına başlanılan ve 2020 yılının ortalarında resmi olmasa da hizmete açılan, kendirli spor kompleksi, TRT Spor’da Ünal Gündoğdu imzasıyla” Rize Kendirli’de çaylıkların arasında bir futbol sahası “diye görseli paylaştı…

Kendirli Merkez’de çay bahçelerinin ortasında 4 komşu köyden rahat izlenebilecek ve doğayla iç içe bir yerde, başta Kendirli gençliği olmak üzere, Rize Amatör futboluna hizmet etmek amacıyla yapılan Kendirli spor kompleksi, projede olmasına rağmen, ışıklandırmaların hala yapılmaması, ve 10 bin nüfuslu bir spor Beldesinde 250 kişilik trupun yapılması soru işaretleri beraberinde getirdi!

Pandemi nedeniyle spor karşılamaları başlamamada, yeni sezonda Kendirli Belediyespor ,Rize 1. Amatör küme maçlarını bu mükemmel statta oynayacak..

Bu mükemmel eseri Kendirli gençliğine armağan eden başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, herkese Kendirli Beldesinden bir spor sever olarak teşekkür ediyorum..

 

Lütfen gençlerimize sahip çıkalım bu güzel tesisler heba olmasın…

Osman Köseoğlu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş