TFSKD DOĞAN İLE DEVAM DEDİ

ANKARA—Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği  Genel  Merkezi’nin 8. Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Sağlık tedbirleri alınarak tek liste halinde yapılan ve Divan Başkanlığını 3. ve 4.Dönem Genel Başkanlığımızı yapan..

TFSKD DOĞAN İLE DEVAM DEDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 451 views Whatsapp

ANKARA—Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği  Genel  Merkezi’nin 8. Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.

Sağlık tedbirleri alınarak tek liste halinde yapılan ve Divan Başkanlığını 3. ve 4.Dönem Genel Başkanlığımızı yapan Şükrü Şentürk’ün yaptığı genel kurulda

Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu 5.kez üst üste seçilerek güven tazeledi. TFSKD tarihinde ilk defa bir kadın üye, Yonca Portakal Hamurcu yönetim kurulunda yer aldı. Genel Başkan Hüseyin Doğan genel kurula hitaben yaptığı konuşmasında, yakın tarihte vefat eden Genel Merkezimizin kurucularından ve üyelerinden Haluk Okan, Bülent Meralbaysal, M.Metin Altay, Bayram Sarıkaya, Muzaffer Pakkaraca, Eyüp Şenol Çivit’i ve şubelerimizde vefat eden üyelerimizi rahmetle anarak; Saha Komiserlerinin çağdaşlaşmak adına Spor Bilimlerinden alınan eğitimle Prof.Dr.Turgay Biçer ve Prof.Dr. Rıdvan Ekmekçi’den kriz yönetimi, iletişim ve koordinasyon konulu konferans verildiğini, kurumsal çalışmalarda Saha Komiserlerimizin güvenliğini sağlayan Kamu Görevlisi Statüsünün kazanılması, üyelerimizin Süper Lig ve TFF 1.Lig Müsabakalarında U19 maçlarında görev yapmasının sağlanması, yıllardır sıkıntı yaşadığımız Sağlık Raporu probleminin çözüme kavuşturulması yönetim kurulumuzun yapılan girişimlerin sonucunda gerçekleştirildiği, İç Anadolu Bölgesi Toplantısının Ankara’da ve Doğu Anadolu Bölgesi toplantısının Erzurum’da yapıldığını ve Pandemi nedeniyle diğer bölge toplantılarının iptal edildiğini, Bölge Toplantılarına Salgın Hastalık nedeniyle ara verildiğini, derneğimizin sosyal projeler kapsamındada, okullara kitap yardımı, kan bağışı, Mehmetçik Vakfına Bağış, Elazığ depreminde kıyafet ve battaniye desteği verildiği, Pandemi döneminde “Bizbize Yeteriz” Ulusal Kampanyaya destek verildiği, 53 yıldır TFF’ye hizmet eden Derneğimizin tff üyelik şartlarını oluşturduğu ve genel kurulda verilen karar ile tff üyeliği konusunda müracaat edileceğini, bugüne kadar edilen kazanımlara emek veren Yönetim Kuruluna ve genel kurula katılarak derneğimize sahip çıkan ve destekleyen tüm üyelere ve her zaman desteklerini esirgemeyen TFF Başkanvekili ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez’e teşekkür etti.Yeni yönetimde TFSKD Rize Şube Başkanı Necati Dili Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı olurken,Rize Şubesi üyelerinden Ömer Yılmaz Denetleme Kurulu yedek üye olarak listeye girdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş