TARAFTARLARDAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

TARAFTARLARDAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN’ÇAYKUR RİZESPORUN BAŞARISI İÇİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’ İSMET KÖSOĞLU RİZE- Süper ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ÇAYKUR Rizespor taraftar..

TARAFTARLARDAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 407 views Whatsapp

TARAFTARLARDAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN’ÇAYKUR RİZESPORUN BAŞARISI İÇİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Süper ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ÇAYKUR Rizespor taraftar guruplarından 53.Kolordu gurubu Başkan Ali Yılmazoğlu ve arkadaşları MHP İl Bakanlığını ziyaret etti.

53. Kolordu Taraftar gurubunun İl Başkanlığını ziyaret etmelerinden memnun olduklarını söyleyen İl Başkanı İhsan Alkan ‘’taraftar gurubu Başkanı Sn.Ali Yılmazoğlu ve arkadaşlarını güzide takımımız Çaykur Rizesporu her şartlarda destekledikleri için teşekkür ediyorum. Süper ligde fikstürün son sıralarında yer alan Rize’nin takımına bu yer layık değildir. Son haftalarda başarılı maçlar çıkararak puanlar almaya başladı. İnşallah daha da iyi olacak. Biz bir taraftar olarak her zaman takımızın yanın da ve destekçisiyiz. ÇAYKUR Rizespor’umuzun başarısı için canla başla çalışan, tribünlerimizde ve sosyal sorumluluk projeleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan 53. Kolordu taraftar gurubumuzu misafir ettik. Başkanımız Ali Yılmazoğlu ve kardeşlerime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

53.Kolordu taraftarlar gurubu Başkanı Ali Yılmazoğlu ‘’MHP İl Başkanımız Sn.İhsan Alkan Başkanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş