SÜPER LİGİ MAĞLUBİYETLE VEDA    

SÜPER LİGİ MAĞLUBİYETLE VEDA                                                                                                                                                                                                         GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor 2021-2022 Süper ligde bu sezon umduğunu bulamazken birkaç hafta önce düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor en son oynadığı Gaziantep spor..

SÜPER LİGİ MAĞLUBİYETLE VEDA    
Son Güncelleme: Bu Haber 271 views Whatsapp

SÜPER LİGİ MAĞLUBİYETLE VEDA                                                                                                                                                                                                         GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor 2021-2022 Süper ligde bu sezon umduğunu bulamazken birkaç hafta önce düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor en son oynadığı Gaziantep spor müsabakasından mağlubiyetle ayrılırken Süper lige veda etti.

Son oynadığı dört müsabakada Atmacalar düşmesi kesinleşmesine rağmen İki dışı saha maçında galibiyetle ayrılarak toplamda fileleri On kez havalandırarak altı puan daha almıştı. 37. Hafta son deplasman müsabakadan önce sahasında  Sivas spora oynadığı maçta ilk gölü atmasına rağmen 2- 1 mağlup oldu. Sonraki, son haftada oynadığı Gaziantep spor karşısında 2-0 mağlup olarak sahadan ayrılan taraf oldu. Yani Çaykur Rizespor gelecek sezon 2022-2023 futbol sezonunda bir alttaki Birinci ligde mücadele edecek.

Toplama bakıldığında Çaykur Rizespor 38 haftada 10 galibiyet aldı. Sezon başından son haftalara kadar alamadığı deplasman galibiyetini 35 ve 36. Haftalarda peş peşe oynadığı iki deplasman maçından aldı.  Malatya spor ve Göztepe müsabakalarından bu maçlardan önce deplanman maçlarında galip olarak dönmüş olsaydı belki de böyle bir sonuçla karşılaşmazdı diye düşünüyorum.

Bunun yansıra bir sezon boyunca altı beraberliği bulunan atmacaların dördü dış sahadaki beraberlikler olurken İki beraberlikte iç sahada oldu. 22 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Buna karşılık Çaykur Rizespor rakip fileleri 44 kez havalandırırken, kalesinde de 72 gol görmüş oldu. 36 puanla 17. Sırada Bir alt lige düştü

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş