SPOR KURULU HİZMET ÖDÜLÜ DAĞCI EMİN ALİ KALCIOĞLU’NA

SPOR KURULU HİZMET ÖDÜLÜ DAĞCI EMİN ALİ KALCIOĞLU’NA İSMET KÖSOĞLU RİZE- Bölgede yaptığı başarılı çalışmalarla Dağcılık sporunun tanıtımı ve gelişimine yaptığı katkılardan dolayı Verçenik Dağcılık Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu’na CHP..

SPOR KURULU HİZMET ÖDÜLÜ DAĞCI EMİN ALİ KALCIOĞLU’NA
Son Güncelleme: Bu Haber 266 views Whatsapp

SPOR KURULU HİZMET ÖDÜLÜ DAĞCI EMİN ALİ KALCIOĞLU’NA

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Bölgede yaptığı başarılı çalışmalarla Dağcılık sporunun tanıtımı ve gelişimine yaptığı katkılardan dolayı Verçenik Dağcılık Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu’na CHP Türkiye Spor kurulu tarafından Hizmet Onur belgesi verildi.

CHP Rize Merkez İlçe Başkan Necati Topaloğlu tarafından belgesi verilen Emin Ali Kalcıoğlu‘’yapılan çalışmalar unutulmaz. Bugün bana bu belgeyi layık gören CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanım Kenan Nuhut’a öncelikle teşekkür ederim. Merkez İlçe Başkanım Necati Topaloğlu’nun elinden almakta ayrı bir güzellik. Teşekkür ediyorum. Son ampul sönene kadar güneş mavi turuncu. Yeşil Eflatun doğana kadar varım ‘’dedi.

Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu’’ spora değer katan, bölgemizde Dağcılık sporunun gelişmesinde önemli katkısı bulunan arkadaşımız Emin Ali Kalcıoğlu’na Genel Merkezimiz tarafından uygun görülen belgeyi vermekten memnunluk duydum. Başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş