SOYDAŞLARIMIZIN YARDIMA İHTİYACI VAR.

ANAYURTTA ŞEHİT ENVER PAŞA İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU İSMET KÖSOĞLU Anayurt Güney Türkistan’da yardıma muhtaç soydaşlarımıza Kadim Yurtlar Dayanışma Derneğinin yürüttüğü yardım çalışmaları devam ediyor. Güney Türkistan’da soydaşlarımıza yardım kapsamında..

SOYDAŞLARIMIZIN YARDIMA İHTİYACI VAR.
Son Güncelleme: Bu Haber 246 views Whatsapp

ANAYURTTA ŞEHİT ENVER PAŞA İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU

İSMET KÖSOĞLU

Anayurt Güney Türkistan’da yardıma muhtaç soydaşlarımıza Kadim Yurtlar Dayanışma Derneğinin yürüttüğü yardım çalışmaları devam ediyor.

Güney Türkistan’da soydaşlarımıza yardım kapsamında Ahde Vefa Turan Birliği Derneği tarafından iki vilayette Şehit Enver Paşa için Hatmi şerif okundu. Türk dünyası için Şehit olan Enver Paşanın unutulmadığını söyleyen Ahde Vefa Turan Birliği Derneği Başkanı Harun Maral’’ Şehit Enver Paşanın şehit edilişinin senei devriyesi dolayısıyla Güney Türkistan Şibirgan ve Tahar Vilayeti olmak üzere iki ayrı vilayete bağlı köylerde Ayvaz Mahir Ekdi ve Derneğimizin hediyesi olarak ekmek ikramı gerçekleştirdi. Yine bu iki vilayette üç ayrı mekânda Hatmi Şerif gerçekleştirdi. Enver Paşa ile beraber tüm şehitlerimize ve ölmüşlerimize Allah tan rahmet diliyoruz.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanından Kurban

KADİM Yurtlar Dayanışma Derneği öncülüğünde anayurttaki muhtaç Türk soydaşlara Bolu Ülkü Ocakları eski Bşk.Bolu Ülkücü İşçiler Derneği eski Bşk. İlker Tasma Başkan bir adak kurban bağışladı. Kurban vecibelere uygun kesilerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. admin

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş