SEVGİ SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

SEVGİ SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET Rize Vakıflar İlkokulu 4/f sınıfı Sevgi Dili öğrencileri bugün öğretmenleri Arzu Turan ve Okul müdürü Ömer Faruk Külünk, eşliğinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i..

SEVGİ SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 344 views Whatsapp

SEVGİ SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Rize Vakıflar İlkokulu 4/f sınıfı Sevgi Dili öğrencileri bugün öğretmenleri Arzu Turan ve Okul müdürü Ömer Faruk Külünk, eşliğinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret ederek, gönüllü yürüttükleri “Sevgi sınıfı” adını verdikleri projeleri hakkında Başkan Metin’e bilgi sundular.

“Sevgi sınıfı” öğretmen ve öğrencilerini Belediye Başkanı Rahmi Metin, makamında kabul etti.

Minik öğrenciler önce çiçeklerini sonra da merak ettikleri sorularını Başkan Metin’e yönelttiler.

“Sevgi Dili “ Gönüllü Öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip, Başkan Metin’e merak ettikleri konular hakkında bilgilendirildikleri için teşekkür ettiler.

Başkan Rahmi Metin, İlgiyle dinlediği sevgi sınıfı öğrencileri ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Günün heyecanını zirvede yaşayan sevgi sınıfı öğrencileri kendileri için hazırlanan hediyeleri Başkan Metin’in elinden aldı. Ziyaret, “Yaşamı süresince sevgi dilini kullanan Sayın Belediye Başkanımıza “Sevgi Dili” değerleri anısına…” yazılı plaket takdimleri ile sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Belediye Rize Basın Bürosu-Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş