ŞEHRİMİZE DEĞER KATAN GÜZELLİKLERİMİZ

ŞEHRİMİZE DEĞER KATAN GÜZELLİKLERİMİZ GÖZLEM NECATİ DİLİ Rize de yetişen Narenciyelerimizi bilmeyenler yoktur desem yerindedir. Biz yaştakilerin ve bizden önceki kuşakların ve bizden sonra gelen kuşaklarında çokça bildiği, tanıdığı Yöremize..

ŞEHRİMİZE DEĞER KATAN GÜZELLİKLERİMİZ
Son Güncelleme: Bu Haber 339 views Whatsapp

ŞEHRİMİZE DEĞER KATAN GÜZELLİKLERİMİZ

GÖZLEM NECATİ DİLİ

Rize de yetişen Narenciyelerimizi bilmeyenler yoktur desem yerindedir. Biz yaştakilerin ve bizden önceki kuşakların ve bizden sonra gelen kuşaklarında çokça bildiği, tanıdığı Yöremize has narenciyelerin bolca olduklarını herkes bilir.

Rize Belediye başkanı Rahmi Metin de bu değerlerimize sahip çıkarak Rize’nin Çeşitli yerlerine hem canlı bitkiler hem de bu değerlerimizi görselli olarak göze hoş gelecek bir şekilde hem de yerinde bir tespitle oldukları yerlerde maketlerini yaparak orada göze hoş gelen yerlere yerleştirerek yoldan yaya ve aracıyla geçenlerinde beğenilerini almaktadır. Buna bizzat tanık olduk.

Bu değerlerimizi Rize’nin hemen hemen her yerinde görmeye başladık. Çifte kavakta Atmaca, Merkezde Memiş ağa parkında, Yine Rize’nin ışıklı panosu Atmaca, aynı zamanda Ziraata çay bahçesine çıkarken Çay toplayan Erkek, Kadın ve arka pozisyonda tarihi köprü, Rize belediyesi önünde Demlik ve aynı zamanda yeni takılan ızgarasının leziz olduğu Hamsi maketide ayrı bir güzellik katmaktadır. Bizzat bu konuda Başkan Metin Rize’nin değerlerini yaşatacağını Rize’nin göze batan yerlerine yerleştireceklerini bir toplantıda söylemişti.

Aklımıza ilk gelenler bunlar diyebilirim.

Ayrıca Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet parkında dikilen Karayemiş ağaçları

Rize’nin olmazsa olmazı Çay ağaçlarımızda göze hoş gelen yerlere dikilmiştir.

Sahilde ki park tada bolca yeşillikler mevcut olup oraya ayrı bir hava ve güzellik vermektedir. Hatta meyve ağaçları bile bulunmaktadır.

Bu konuda duyarlı olan Rize de görev yapan belediye başkanlarımıza ve Rize Belediye başkanı Rahmi Metine teşekkürlerimi sunarım. Her gecen gün bu gibi değerlerimizi Rize’nin her yerinde göreceğimizi biliyorum Kale mevki sinide unutmadım Rize’ye ait olan bütün değerlerini göreceğiz.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş