Şehir Müzesi Kurun!

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle ESKİ VEKİLİN TALİMATI Şehir Müzesi Kurun! Talimat gibi açıklamayı yapan AKP nin Rizeli eski bir İstanbul Milletvekili. Rize İl Kültür ve Turizm Müdürüne eksikliği hissedildi ki’..

Şehir Müzesi Kurun!
Son Güncelleme: Bu Haber 193 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

ESKİ VEKİLİN TALİMATI

Şehir Müzesi Kurun!

Talimat gibi açıklamayı yapan AKP nin Rizeli eski bir İstanbul Milletvekili.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürüne eksikliği hissedildi ki’ ’şehir müzesi kurun’ ’ talimatını veren eski Vekil bugüne kadar Rize’ye ne iş yaptı.

Çok meraklı isen partin yine tek başına iktidarda Ankara’dan konuyu çözebilirsin. Cumhurbaşkanının atadığı daha çok turistik otellerle ilgilendiğini duyduğumuz Bakana herhalde Rize ye de bakmasını salık verirsiniz. Gücünüz yetiyorsa talimatta verebilirsiniz.

O İl Müdürünü de atayan senin partin yani AKP iktidarı.

Müdür başka bir ilden gelmedi sizler nokta atışı yaparak atadınız niye yapılmadı diye serzenişte bulunuyorsunuz anlamak zor.

Rize’de yaşamayıp Rizelilere talimat verircesine ahkâm kesenlere oldum olası sıcak bakamıyorum. Rize’de eksik çözmek istiyorsanız burada yaşamalısınız. İş ekmek bahanesi ucuz hikâye.

Gördüğün eksikliği Milletvekili iken niye yaptır(a)madın.

———

Ovit Tüneli konusunda

Biliyorsunuz defalarca bu sütunlarda yazmaya çalıştım.

Rize-Erzurum karayolu bağlantısının ana arteri Ovit Geçişidir. Burada yapılan 14 bin metre uzunluğundaki TÜNEL 2018 yılında Cumhurbaşkanı tarafından hizmete açılarak konunun kısmen çözüldüğünü biliyoruz.

Ovit Tüneli sayesinde karayolu 12 ay 365 gün gece gündüz trafiğe açıktır çok şükür, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Tünel içindeki zemin oynamasını gündeme getirmemek için ‘’kış mevsiminde elektrik tasarrufu dolayısıyla tünel kapatıldı’’ söylentisi konuyu bilmeyenlerin kafasına yerleşmiş.

Karayolları ne kadar inkâr ederse etsin 1 Kasım 2022 tarihinde Valiliğinde onayı ile Rize yönünden gidişteki SAĞ Tüp elektrik tasarrufu için değil zemindeki asfaltın oynak hale gelmesinden dolayı tedbir için kapatılmıştı.

Yereldeki yetkilileri inandırdığınız ‘’elektrik tasarrufu için’’ kapatıldı yalanını ben yutmam. Zira gözüm 24 saat Ovit Tüneli içindedir.

Ne olup bittiğini sizin kadar biliyorum ama inkâr etmiyorum. Arıza var deseydiniz nereniz incinirdi. Tünelde oynayan zeminin 2metre kadar derinlikte kazınarak su arızası giderildikten sonra yeniden trafiğe açıldığını illa basın mı söylesin. Evet, ben gazeteci olarak yazdım.

Arıza giderilmesi için ihale aşamasında neler yaşandığını, işi kimin hemşerisi aldığını ve işin kimlere devredildiğini de lazım olursa yazarım

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş