Sarp sınır kapısında bayram izdihamı

Haber:Dilek ONAY CAN Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar, Sarp sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Türkiye’nin Kafkaslar ve Orta Asya’ya açılan kapısı durumundaki Sarp Sınır Kapısı’nda..

Sarp sınır kapısında bayram izdihamı
Son Güncelleme: Bu Haber 204 views Whatsapp

Haber:Dilek ONAY CAN

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar, Sarp sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Türkiye’nin Kafkaslar ve Orta Asya’ya açılan kapısı durumundaki Sarp Sınır Kapısı’nda kurban bayramı yoğunluğu yaşanıyor.

Kurban bayramı tatilinin dokuz gün gibi uzun bir süre  olmasından dolayı  vatandaşlar tatil yerlerine akın etti.Yerli ve yabancı turistlerin  pasaport ve vizeye ihtiyaç duyulmadan gezebilecekleri  için en çok tercih ettiği yerlerden biri de Batum,Gürcistan.Kimi vatandaşlar Gürcistan’a bireysel gitmeyi tercih ederken,kimileri de turla gitmeyi tercih etti

Sarp Mülki idaresinin verilerine göre ;
Bayram tatili öncesi günlük 15-18 bin yaya geçişinin olduğu sınır kapısında  bu sayı günlük yaklaşık olarak 80 bine ulaştığı bildirildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş