SANTROFORSUZ OYNUYORUZ

  SANTROFORSUZ OYNUYORUZ Tele Kulis- Sporun Dili yorumcusu Alaattin Onaydan Gaziantep – Çaykur Rizespor maçının ayrıntılı açıklamalarından bazı kesitleri yayınlıyoruz. Salı Günü akşamları Kaçkar TV Sosyal medyadan yayınlanan Yayında gelen..

SANTROFORSUZ OYNUYORUZ
Son Güncelleme: Bu Haber 211 views Whatsapp

 

SANTROFORSUZ OYNUYORUZ

Tele Kulis- Sporun Dili yorumcusu Alaattin Onaydan Gaziantep – Çaykur Rizespor maçının ayrıntılı açıklamalarından bazı kesitleri yayınlıyoruz.

Salı Günü akşamları Kaçkar TV Sosyal medyadan yayınlanan Yayında gelen yorumları gelen soruların ada cevap vermeye gayret etti. Necati Dilinin soruların ada cevap verirken sanki o anları yaşar gibi oluyor.

Alaattin Onay: Ben Rizespor’un bu maçtan mutlaka puan alacağımız umudundaydım. Ama iyi oynadığımız maçta o penaltı o mağlubiyetini hazırladı diyebilirim.

Bir futbolcu o hareketi yapar mı? Bunlar olan şeyler. Emirhan’ın yaptığı ne kadar yanlış ise hakemin verdiği penaltıda o kadar yanlıştı. Antepli oyuncu Rize ceza alanı yay çizgisi içinde duruyor.  VAR nerde?

Lig başından beri santrforsuz oynuyoruz. Santrforu olmayan takım bunları yaşayacak. Son vuruşlarda başarısız, paslarda başarısız  Gol atmak bir sanattır. Bu santraforda bizde yok maalesef. İyi gitmiyoruz.

İyi oynuyoruz. Son iki maçta iyi mücadele ettik. Ya hakemler bizi engelliyor, ya da beceremiyoruz. İlhan hoca tüm transferleri kendi isteği doğruluğunda yapmış. Sonradan gelen hariç. Şu gayci, pinciyi, hayei, nasıl aldı? Santrforsuz takım kurulur mu?

Yorumların bazı kesimleri yayınladım. Diğer kesimi yarın yayında olacak

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş