ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORSAN EVİN DE KAZANACAKSIN…

ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORSAN EVİN DE KAZANACAKSIN… NATURMEN Herbalist                           Ç.Rizespor evin de galibiyet  hasreti yine devam ediyor…Şampiyonluk  da söz..

ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORSAN EVİN DE KAZANACAKSIN…
Son Güncelleme: Bu Haber 156 views Whatsapp
ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORSAN EVİN DE KAZANACAKSIN…
NATURMEN Herbalist
                          Ç.Rizespor evin de galibiyet  hasreti yine devam ediyor…Şampiyonluk  da söz sahibi iki karadeniz takımının karşılaştığı maçta puanlar paylaşildi…Özellikle ikinci yarıda daha etkili bir oyun çıkaran ekibimiz gol yollarında  etkİsiz ve beceriksiz kalınca kendi evinde  oynadığı ikinci maçtan da galibiyet göremedi..
                         Oyunun geneline bakınca iki sorunlu taktik adamın bir bakıma taktik mücadelesi şeklinde ilk yarı çok vasat ikinci yarı biraz daha hareketli geçti..Kalecimiz Tarik geçen sezonki formundan çok uzak olup  yediği gol de her ne kadar defans ve takım savunmasının hatası olsa da o gol yenmez ve sezon başın dan bu yana güven vermiyor.. Sağ bek Kerem Kalafat tecrübe kazandıkça  daha iyi olacak..geri dönüşler de biraz daha çabuk olması gerekiyor..Stoper sorunumuz devam ediyor..Sol bek de oynayan Ercan  bu takımın  oyuncusu değil..maç boyunca tüm yaptığı ortalar dışarı gitti..Orta saha da Grahovac diye alınan bu oyuncuyu kim nasıl neye göre transfer etti anlamış değilim. Maç boyunca on beş metrelik alanda hiç riske girmeden al gülüm ver gülüm  oynadı ve Bizim ulema teknik adam da buna doksan dakika sabretti…Mithat hucum yönünde olumlu işler yaptı..ama özellikle defansif ikili mücadeleler de zayıf kaldı.. Fizk kondisyonu açısından kendini geliştirilmeli.. Miya’nın nerede  oynadığını anlamış değiliz bence yanlış yerde oynatıldğın dan maç boyunca da çok etkisiz kaldı..Sefa Yılmaz geldiği gün den bu yana çok etkisiz oynuyor.. Bu maçta da  oyunda kaldığı sürece hiç bir varlık gösteremedi…Golcü diye alınan Hunk gibi bu lig de bir çok oyuncu var.. Maç boyunca ne bir sprinter hareket.,ne bir çalımını dahi  görmedik..  sadece penaltı atmak için  mi alınmış….Benhur  özellikle ikinci yarıda canla başla mücadele etti  iyi toplar taşıdı.. kendisini Kocaelispor dan  tanıdığımız için   ilerki haftalar da daha iyi olacağını tahmin ediyorum..
        Sonuç olarak  bu kadro yapısının şampiyonluğa oynayacak  bir  takım olması mümkün değil…Alınan oyuncular bu ligi kaldıramaz..  Konuk takım Samsunspor bireysel ve takım olarak Ç.Rizespor dan  üstün olmasına rağmen orda da teknik adam sıkıntısı var…Bu takım Bayram hocanın işi değil.. Bu maç kaybedilseydi büyük ihtimal giderdi..ama  bir kaç  hafta içinde görevine son verilirse şaşırmam….Maçın hakemi iyi maç yönetti.atılan gol de gol  öncesi Koray’ın elle oynaması sebebi ile  iptal edilen  gol de ”Var” haklıydı da keşke  her maç da böyle adaletli olsalar. da bizler de VAR’İN adaletini görsek….
                    HASAN KARAAHMETOĞLU.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.