Saltuk deniz Sahada Vatandaşı Dinliyor

Saltuk deniz Sahada Vatandaşı Dinliyor CHP’ li Deniz ve Topaloğlu Saha Çalışmalarına Son Sürat Devam Ediyor Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı sürecinde toplumsal olaylara verdiği destek ve yurttaşlarla birebir..

Saltuk deniz Sahada Vatandaşı Dinliyor
Son Güncelleme: Bu Haber 150 views Whatsapp

Saltuk deniz Sahada Vatandaşı Dinliyor
CHP’ li Deniz ve Topaloğlu Saha Çalışmalarına Son Sürat Devam Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı sürecinde toplumsal olaylara verdiği destek ve yurttaşlarla birebir yakın temasta bulunmasıyla bilinen Saltuk Deniz milletvekili aday adalığı sürecinde de sahaları boş bırakmıyor. Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, İl ve İlçe yöneticileri ile milletvekili aday adayı Saltuk Deniz’ den oluşan CHP’ li heyet bugün Enginde re Toptancılar Sitesi’ nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. CHP’ li yöneticiler yapılan ziyaretlerde yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
“Ekonomiyi Düzeltecek Hukuk Devletini Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”
Ekonomideki istikrarsızlıktan dert yanan yurttaşlar karşısında açıklamalarda bulunan Deniz şunları söyledi: “Hepimizi derinden etkileyen ekonomik krizin nedeninin adaletsiz ve liyakatsiz düzen olduğunu biliyoruz. Bizim iktidarımızda bu düzeni değiştireceğiz ve ekonomiyi istikrarlı hale getirecek olan hukuk devletini hep birlikte inşa edeceğiz. Üreticinin, esnafın, katma değer üreten herkesin verdiği emeğin karşılığını alacağı bir Türkiye imkânsız değil, bundan beş altı ay sonra hepimiz rahat bir nefes alacağız.” Dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.