11:37 am - DKİB; BÖLGE İHRACATI YÜZDE 8 ARTTI
9:29 am - ERZURUM’DAN RİZE’YE TEŞEKKÜR
12:55 pm - Hacısüleymanoğlu: “Basın Susturulmak İsteniyor”
7:56 pm - RAYLI SİSTEM TRABZON’A HAYIRLI OLSUN
10:05 am - ‘Suyun azizliğinden’, ‘Suya Saygı’
10:47 am - KARDEŞ ODALARIN GÜNDEMİ; KALKINMA YOLU PROJESİ
9:12 am - Kaçakcılık ve Organize şubeden Tefecilik Suçuyla mücadele
8:32 pm - RİZE EMNİYETİNDEN HUZUR OPERASYONU
11:43 am - Narkotik suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
10:12 am - Karal: Sayıştay raporları, kurumlardaki çürümüşlüğü ortaya döküyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursları’ndaki öğrencilerin ‘Dünya Su Günü’ ve ‘Orman Haftası’ sebebiyle yaptıkları etkinlikler izleyenlerin içini ısıtan görüntüler oluşturdu.
SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezleri, yaptıkları anlamlı etkinliklerle şehirde güçlü bir farkındalık ortaya koyuyor.
Engellilerin toplumun içinde yer alması, hayata adapte olması ve kendilerini geliştirmesi için faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursu eğiticileri, “22 Mart Dünya Su Günü” ve “Orman Haftası” sebebiyle güzel bir girişime imza attı.
Kursa üye olan öğrenciler gelişim merkezinde hazırlıkları meyve fideleri, sebze tohumları ve geri dönüşümle üretilen araç gereçleri çalışanlara dağıttı. Suyun doğru kullanımı, ağacın ve ormanın korunması ve genişletilmesi konusunda mesajlar veren kursiyerler bu etkinlikte izleyenlerin içini ısıtan görüntüler oluşturdu.