Rum mahkumlar Survivor Taner’i komalık ettiler!

Taner Tolga Tarlacı cezaevinde rahat durmadı. Yemek sırasında tartıştığı üç mahkum eski Survivor’ın yıldızını komalık ettiler İSTANBUL (İGFA) – Survivor’da Nihat Doğan’lı, Pascal Nouma’lı, Özge Ulusoy’lu ve Asena’lı dönemde son üçe..

Rum mahkumlar Survivor Taner’i komalık ettiler!
Son Güncelleme: Bu Haber 85 views Whatsapp

Taner Tolga Tarlacı cezaevinde rahat durmadı. Yemek sırasında tartıştığı üç mahkum eski Survivor’ın yıldızını komalık ettiler

İSTANBUL (İGFA) – Survivor’da Nihat Doğan’lı, Pascal Nouma’lı, Özge Ulusoy’lu ve Asena’lı dönemde son üçe kalan Taner Tolga Tarlacı’yı cezaevinde komalık ettiler.

OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın edindiği bilgiye göre, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevinde tutuklu bulunan Tarlacı, yemek kuyruğun da tartıştığı diğer mahkumlar tarafından feci şekilde dövüldü.

Tarlacı’yı diğer mahkumlar ve gardiyanlar kurtardı. Dayak sonrası 3 gün gözetim altında tutulan Taner Tolga Tarlacı, daha sonra tek kişilik hücreye alındı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevinde tutuklu bulunan Tarlacı, görevli polise mukavemet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Tarlacı, Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmasında ilginç şivesi ve davranışları ile herkesin dikkatini çekmişti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş