RTÜK 6. YEREL MEDYA BULUŞMASINI RİZE’DE GERÇEKLEŞTİRECEK

RTÜK 6. YEREL MEDYA BULUŞMASINI RİZE’DE GERÇEKLEŞTİRECEK Kısa adı RTÜK olan Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun Organize ettiği ve 11 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan i çalışma toplantısına, 19 ilden..

RTÜK 6. YEREL MEDYA BULUŞMASINI RİZE’DE GERÇEKLEŞTİRECEK
Son Güncelleme: Bu Haber 207 views Whatsapp

RTÜK 6. YEREL MEDYA BULUŞMASINI RİZE’DE GERÇEKLEŞTİRECEK

Kısa adı RTÜK olan Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun Organize ettiği ve 11 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan i çalışma toplantısına, 19 ilden yerel ve bölgesel medya temsilcileri katılacak.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu geçtiğimiz Mart ayında Konya’da başlattığı zincir toplantı dizisini Rize’de sürdürecek. Yerel ve belgesel medyaya ayrı bir önem veren RTÜK, istişare toplantılarında yayın kuruluşu temsilcilerinin görüş ve önerilerini alarak gerekli düzenlemeleri hayata geçiriyor.

19 ilden yayıncılar bir arada olacak.

Daha önceki toplantılarda 53 ilin medya temsilcileriyle bir araya gelen RTÜK yönetimi, Rize’deki 6. toplantıda ise 19 ilin yayın kuruluşu yöneticileriyle buluşacak.

Rize başta olmak üzere Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Amasya, Tokat, Bayburt, Sivas, Çorum, Trabzon, Giresun, Artvin, Gümüşhane, Erzincan, Kars, Ağrı, Erzurum, Ardahan illerinden gelen yerel ve bölgesel medya sorumlularıyla yapılacak toplantı, 11 Kasım Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TİMBİR ve Rize Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen çalışma toplantısında farklı illerden katılım sağlayacak yayıncılar, RTÜK’ten talep ve beklentilerini dile getirecek. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in açış konuşmasıyla başlayacak buluşmada Üst Kurul Daire Başkanları görev alanlarına giren konularda sunumlar yapacak. Kaynak: RTÜK

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş