RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi

RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, akreditasyon belgesi almaya hak kazanan üniversitenin Fen- Edebiyat Fakültesi Kimya, Fizik, Matematik,..

RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi
Son Güncelleme: Bu Haber 320 views Whatsapp

RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, akreditasyon belgesi almaya hak kazanan üniversitenin Fen- Edebiyat Fakültesi Kimya, Fizik, Matematik, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinin başkanları ile bir araya geldi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Karaman, kalite ve akreditasyonu esas alıp, araştırma üniversitesi olma yolunda kısa zamanda önemli uygulamaları hayata geçiren kurum olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Daha önce akreditasyon belgesi alma başarısı göstermiş olan 7 programımıza ilaveten 5 programımız daha akreditasyon belgesi almaya hak kazandı. Sürece emek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Alınan akreditasyon belgesinin ve elde edilen başarının bölümlerimize, Fen Edebiyat Fakültemize, Üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Hedefimiz, Üniversitemiz bünyesinde yer alan tüm bölümlerimizin akredite olmasıdır. Bu anlamda bütün birimlerde akredite olma çalışmaları devam etmektedir.” dedi.

Toplantıya, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Tomakin, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Oktay Torul, Prof. Dr. Hasan Ali Esir, Prof. Dr. Zehra Aslan, Prof. Dr. Ruşen Yılmaz, Prof. Dr. Nurhayat Özdemir ve Doç. Dr. Özlem Faiz katıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.