Rizespor Üzerine Çirkin Oyunlar

Rizespor Üzerine Çirkin Oyunlar Çaykur Rizespor teknik Direktörü İlhan Palut’ un Fenerbahçe maçı sonrasında yapmadığı açıklamaları yaptı diye sosyal medyadan paylaşan hesaplar büyük tepki çekti.ı: https://gazete53.com/19931-2/ Haber: Sude KÖROĞLU Palut’ un..

Rizespor Üzerine Çirkin Oyunlar
Son Güncelleme: Bu Haber 607 views Whatsapp

Rizespor Üzerine Çirkin Oyunlar

Çaykur Rizespor teknik Direktörü İlhan Palut’ un Fenerbahçe maçı sonrasında yapmadığı açıklamaları yaptı diye sosyal medyadan paylaşan hesaplar büyük tepki çekti.ı: https://gazete53.com/19931-2/

Haber: Sude KÖROĞLU

Palut’ un devre arasında başkanımız soyunma odasına geldi, ne olduysa ondan sonra oldu” şeklinde açıklama yaptığını sosyal medyadan paylaşan bazı hesaplar, Çaykur Rizespor üzerine çirkin oyunlar oynuyor. Yeşil- Mavili taraftarlar da buna tepki gösterirken, “İlhan Palut hocamızın böyle bir açıklama yapmadığı ortadadır. Yayıncı kuruluşta da açıklamaları bellidir. Kimse çirkin oyunlara bizi alet etmesin” dediler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş