RİZESPOR BU GALBİYETLE ÜÇ BASAMAK BİRDEN ÇIKTI

NECATİ DİLİ GÖZLEM RİZESPOR BU GALBİYETLE ÜÇ BASAMAK BİRDEN ÇIKTI Bu maçta önce Bolu spor Altıncı Sırada bulunurken Çaykur Rizespor Sekizinci sırada bulunuyordu. ÇAYKUR Rizespor’un kemik iskeleti belli oldu gibi…

RİZESPOR BU GALBİYETLE ÜÇ BASAMAK BİRDEN ÇIKTI
Son Güncelleme: Bu Haber 268 views Whatsapp

NECATİ DİLİ GÖZLEM

RİZESPOR BU GALBİYETLE ÜÇ BASAMAK BİRDEN ÇIKTI

Bu maçta önce Bolu spor Altıncı Sırada bulunurken Çaykur Rizespor Sekizinci sırada bulunuyordu. ÇAYKUR Rizespor’un kemik iskeleti belli oldu gibi. Aşağı, yukarı kadro şekillendi galiba.

Bu maçtan önce iki takımın puan durumlarında Bolu spor 22 puanda bulunuyordu. Çaykur Rizespor ise 19 puandaydı.

Ligde en fazla beraberliği bulunan takım Rizespor’un Yedi maçlık bir serisi var. Bir mağlubiyeti bulunmaktaydı. Buna karşılık Dört maçta galibiyeti bulunmaktaydı.

Bu maçtan alacağı bir galibiyetle Bolu spor ile puan eşitliğine gelecek olan Rizespor rahat nefes alarak üstlere doğru tırmanacaktır

Netice itibari ile aynen düşündüğümüz gibi oldu. Kendi sahasında penaltı atışıyla galip duruma geçen Rizespor beklenen galibiyeti yakalıyordu. Oynadığı oyunu ikinci yarıda daha da hücuma kalkarak Bolasıe Yala ile beklediği galibiyeti ile tanıştı.

Rizespor ligde dört galibiyetiyle bu maça başlamıştı. Üstüne koyarak galibiyeti beşe çıkardı. Bundan böyle galibiyet serilerini perçinleyerek ligde dahi iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum İçerde üç puan, dışarıda en az bir puanla yoluna devam edecektir.

Netice itibariyle 72. Dakikada Bolasie Yala ceza sahası içerisinde düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Bolasie geçti her zamanki gibi kullandığı penaltı atışlarında başarılı olan Yala Bu vuruş tada başarılı olarak üç puanı kazanmış oldu.

Maçtan sonra Rizespor’un kazandığı galibiyetle Bolu spor yine altıncı sırada kalırken Çaykur Rizespor üç basamak çıkarak Beşinci sırada yerini aldı.

Çaykur Rizesporlu futbolculara gelince hepsi de başarılı bir performans göstererek başarıya imza attılar. Kazanılan bu galibiyeti taraftarda takımını maçtan sonra tribünlere çağırarak galibiyeti kutluyordular.

Penaltı dan sonra Bolu sporun atakları vardı. Net iki gol pozisyonu vardı Bu pozisyonlarda Kaleci Tarık yine yerinde kurtarışlar yaptı.

Ligin on dördüncü haftası itibariyle Eyüp spor 33 puanla lider ikinci Pendik spor 24 Üçüncü Keçi Ören 24 Dördünce Samsun spor 23 puanda

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş