RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT TÜRESİN’İN GÖREVİNE BAŞLADI

RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT TÜRESİN’İN GÖREVİNE BAŞLADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla ve resmi gazetede yayınlanmasının ardından, Kırşehir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta iken, 01.08.2023 tarih ve 2023/355..

RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT TÜRESİN’İN GÖREVİNE BAŞLADI
Son Güncelleme: Bu Haber 202 views Whatsapp

RİZENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT TÜRESİN’İN GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla ve resmi gazetede yayınlanmasının ardından, Kırşehir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta iken, 01.08.2023 tarih ve 2023/355 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürü olarak atanan, Rize’nin Yeni İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, 10.08.2023 tarihinde Rize’deki görevine başladı.

Rize İl emniyet Müdürlüğü girişinde, Emniyet Mensupları tarafından yapılan karşılama töreninin ardından Rize’deki görevine başlamış oldu. 4 Yılı aşkındır Rize İl Emniyet Müdürlüğü yapan Nurettin Gökduman’da, resmi gazetede en son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI admin

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş