Rize’nin ilk AVM’si olan Şimal AVM bugün yoğun bir kalabalıkla kapılarını açtı.

Rize’nin ilk AVM’si olan Şimal AVM bugün yoğun bir kalabalıklakapılarını açtı.Rize merkez Müftü Mahallesinde hizmete açılan Şimal AVM’de yoğunkalabalık HES kodu uygulaması sorgulanarak içeriye alındı. Bugün saat14:00’de Karadeniz Orkestrası eşliğinde..

Rize’nin ilk AVM’si olan Şimal AVM bugün yoğun bir kalabalıkla kapılarını açtı.
Son Güncelleme: Bu Haber 607 views Whatsapp

Rize’nin ilk AVM’si olan Şimal AVM bugün yoğun bir kalabalıklakapılarını açtı.Rize merkez Müftü Mahallesinde hizmete açılan Şimal AVM’de yoğunkalabalık HES kodu uygulaması sorgulanarak içeriye alındı. Bugün saat14:00’de Karadeniz Orkestrası eşliğinde gerçekleşen açılışa Rize halkıyoğun ilgi gösterdi. Açılışa özel olarak AVM’de yer alan birçok firmadaindirimler ve kampanyalar misafirlere sunuldu. Açılışta konserlerverildi, imza günleri yapıldı ve çocuklara yönelik etkinliklerziyaretçilerle buluşturuldu.Rize Yatırım A. Ş. bünyesinde faaliyet gösterecek ve 22 bin 901metrekarelik bir alana yayılmış olan AVM, açık ve kapalı alanlarıylaiçerisindeki geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygunalternatifler sunmaya başladı. Şimal AVM, kolay ulaşımı ve merkezikonumu ile 2 bin 70 m2 çocuk ve genç oyun alanı, bin 909 m2 marketalanı, 909 m2 yapı market alanı ve 2 bin 975 m2 sinema alanıyla birliktetoplam 117 mağaza sayısı ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.HALİTAĞAOĞLU: MUTLUYUZ GURULUYUZŞimal AVM İdari Koordinatörü Ensar Halitağaoğlu, çok heyecanlıolduklarını belirterek, “Bir çok zorluklarla mücadele vererek bugünleregeldik. Bugün heyecanlıyız. AVM’yi bebek gibi büyüttük bu günleregelindi. Şimdi ise bir eser ortaya çıktı. İçimiz kıpır kıpır. Bu esereRizeliler sahip çıkacaktır. Mutluyuz guruluyuz. Şu an bu kalabalığıgöründe Rize’nin buna ihtiyacı olduğunu da gördük. İlimize hayırlıolsun” dedi.AYDOĞAN: RESMİ AÇILIŞI HENÜZ YAPMADIKŞimal AVM Yatırım Temsilcisi Yeşim Anıt Aydoğan, AVM’nin yapımı için çokemek verdiklerini söyleyerek, “Çok uzun süre bekledik, çok emek verdik.Rize’ye ve bölgeye böyle bir AVM kazandırdığımız için çok mutluyuz.Bugün mağazalar kendi açılışlarını yapıyor. Resmi açılışı henüzyapmadık. Ön açılış yapıyoruz ama hem insanlar hem de çalışanlar çokheyecanlı, bu heyecanı paylaşmak çok güzel. Hayırlı olsun” diye konuştu.SARIYAL: BİR AY İÇİNDE YÜZDE YÜZ DOLULUĞA ULAŞACAĞIZRize’nin ilk ve tek alışveriş merkezini açmanın heyecanını yaşadıklarınıbelirten Şimal AVM Müdürü Nergis Sarıyal, “Rize’nin ilk ve tek AVM’siniaçmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Şu an çok güzel bir talep ve tepkivar. Bunun devamının gelmesini diliyoruz. İnşallah bütün Rize vekiracılarımız için mükemmel bir çalışma olur. 117 mağazamız var. Şu andayüzde 70 açılış oranı ile başlıyoruz. Birkaç hafta içerisinde bizeeklenecek olan yeni çalışma arkadaşlarımız olacak. İnşallah bir ayiçerisinde yüzde 100 dolulukla Rize’ye hizmet vermeye başlayacağız”ifadelerine yer verdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş