RİZE’NİN EKONOMİK VE SOSYAL REFAHINI YÜKSELTEN YATIRIMLAR HIZLA TAMAMLANIYOR

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; RİZE’NİN EKONOMİK VE SOSYAL REFAHINI YÜKSELTEN YATIRIMLAR HIZLA TAMAMLANIYOR Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; “Rize’ye son 15 yılda yaptığımız devasa yatırımlar..

RİZE’NİN EKONOMİK VE SOSYAL REFAHINI YÜKSELTEN YATIRIMLAR HIZLA TAMAMLANIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 402 views Whatsapp

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM;

RİZE’NİN EKONOMİK VE SOSYAL REFAHINI YÜKSELTEN YATIRIMLAR HIZLA TAMAMLANIYOR

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; “Rize’ye son 15 yılda yaptığımız devasa yatırımlar neticesinde, Rize’miz her alanda kalkınan ve hızla büyüyen bir şehir kimliğini kazanmış oldu. Ak Parti İktidarlarından önce karayoluyla Türkiye’nin her yerinde Rize’ye ulaşım noktasında yollar çok tehlikeli ve ulaşılmazdı. Öncelikle, Rize- Erzurum Ovit tüneli, Rize-Artvin Cankurtaran tüneli, Rize Salarha tüneli ve devamında ki çok sayıda tüneli kısa sürede hizmete açtık. Sınır komşularımız, Trabzon, Erzurum, Artvin olmak üzere hükümetimizin iktidarlarımız boyunca yapılamaz denilen kilometrelerce tünel ve yolları söz verdiğimiz tarihlerde tamamlayarak, her türlü ulaşımda, konforlu, güvenli ve kilometrelerce kısalmış yollarla mesafeleri yakınlaştırdık. Güvenli ve sağlıklı trafiğe kavuşturmuş olduk. Bu devasa yatırımlarımız olan tüneller ve yollar sayesinde, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın her yerinden Rize’ye ulaşmak, sorun ve tehlike olmaktan çıktı. Şimdi de Rizeliler olarak Türkiye’nin deniz dolgusuyla yapılan ikinci Havalimanı olacak olan, Rize-Artvin Havalimanının 2021 yılının başlarında hizmete açılmasının sevincini yaşayacağız. Belli mihraklar tarafından sürekli yapılamaz denilen bu devasa yatırımları biz yaparız dedik ve yaptık. Bundan sonrada yaparsa Ak Parti yapar sözünün ne kadar gerçekçi olduğunu da kanıtlamış olduk. Çünkü bizim büyük ve güçlü Türkiye sevdasıyla, yılmak ve yorulmak bilmeyen liderimizin ismi, muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rize genelinde devam eden büyük proje ve yatırımlarımızın inşası durmadan hızla devam etmektedir.” dedi.

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM; “Tamamlanmasına sayılı aylar kalan, Rize-Artvin Havalimanı, İyidere Lojistik Merkezi gibi devam etmekte olan tarihi yatırımlarımızla birlikte, yeni projelerimizle yapımına başlanacak olan tüm yatırımlar hızla devam edecek ve vaktinde inşallah tamamlanacaktır. Muhterem Cumhurbaşkanımız bu yatırımları çok önemsemekte ve yakından harfiyen takip etmemektedirler. Rize’de son 15 yılda yapılan yatırımlar çok büyük rakamlara ulaşmıştır. Bu başarının ardında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçişimizle birlikte yatırımlar yerinde ve daha hızlı gerçekleşmektedir. Bütün çalışmalarını, büyük, güçlü bir Türkiye’nin var olması için, durmadan çalışan muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin peşinden siyaset yapmanın onurunu yaşamaktayız. Türkiye’ye 19 yılda çağ üstüne, çağ atlatan ve Türkiye’nin dört bir yanında yapılamaz denilen hizmetleri ülkemize kazandıran bir Partinin mensuplarıyız. İlimizdeki hizmetler saymakla bitiremeyiz. Çünkü bizim felsefemiz, halka hizmet etmek, hakka hizmettir düsturunu taşımaktadır. ” dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.