RİZELİLER GÜNÜ VE RİMER’E TEŞEKKÜR

RİZELİLER GÜNÜ VE RİMER’E TEŞEKKÜR Vakıflar ve derneklerin bir misyonu da temsil ettikleri şehirlerin değerlerini yukarı taşımak ve şehrin tanıtımına katkı sağlamaktır. Bu bağlamda her yılın 53. Gününü “Rizeliler Günü”..

RİZELİLER GÜNÜ VE RİMER’E TEŞEKKÜR
Son Güncelleme: Bu Haber 328 views Whatsapp

RİZELİLER GÜNÜ VE RİMER’E TEŞEKKÜR
Vakıflar ve derneklerin bir misyonu da temsil ettikleri şehirlerin değerlerini yukarı taşımak ve şehrin tanıtımına katkı sağlamaktır. Bu bağlamda her yılın 53. Gününü “Rizeliler Günü” olarak belirleyen Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (RİMER) gönülden kutluyorum.

Bu yıl (2021) yılın 53. Günü 22 Şubat 2021 denk geliyor. RİMER Pandemi nedeniyle bu yıl Rizeliler Günü için bir etkinlik yapmıyor. İlk etapta amaç her yılın 53. Gününü Rizeliler Günü olarak benliklere yerleştirmek. Daha sonraki yıllarda amaç Rizeliler Günü’nü RİMER Bünyesinde yer alan Türk Müziği, Fotoğrafçılık, El sanatları Kültürel Faaliyetler Kulübü, Spor ve Kulüplerinin üretimleriyle ortaya koydukları eserlerle zengin bir içerikle kutlamak….

Bu güzel fikri ortaya atan Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (RİMER) tekrar kutluyor ve Rize’de buluşalım şiirimi onlara armağan ediyorum…

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş