Rizeli yazar okuyucularıyla Rize’de buluştu

Rizeli yazar Erdal Barış Yıldırım ilk kitabı Mucize Kedi Koket’in imza gününde Rize’deki okurlarıyla buluştu. İmza gününden elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki aile sağlığı merkezi inşasında kullanılacak. HABER:ARZU ERBAŞ Rizeli..

Rizeli yazar okuyucularıyla Rize’de buluştu
Son Güncelleme: Bu Haber 190 views Whatsapp

Rizeli yazar Erdal Barış Yıldırım ilk kitabı Mucize Kedi Koket’in imza gününde Rize’deki okurlarıyla buluştu. İmza gününden elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki aile sağlığı merkezi inşasında kullanılacak.

HABER:ARZU ERBAŞ

Rizeli Yapımcı Yönetmen ve Yazar Erdal Barış Yıldırım ilk kitabı olan “Mucize Kedi Koket” için Rize’de imza günü düzenledi. Rizeli Şairler ve Yazarlar Derneği üyesi de yazar Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Rize’deki okurlarıyla buluştu. 2022 yılında yayınlanan kitabın 1. baskısının son kitaplarının Rize’de okuyucular ile buluştuğu imza gününden elde edilecek tüm gelir, deprem bölgesinde yapımı devam etmekte olan mobil aile sağlığı merkezi inşasında kullanılacak.

Rizeli Yazar Erdal Barış Yıldırım “Mucize Kedi Koket” isimli ilk kitabında kendi yaşadığı, daha gözlerini açmamış sadece birkaç günlük iken bulunan yavru bir kedinin hikayesini anlatıyor. Büyürken çevresindekileri de büyüten ve bu süreçte pek çok badireler atlatıp inatla hayata tutunan ve onu bulan kişiyi Mekke ve Medine’ye kadar gönderen bir kedinin Koketin hikayesinin anlatıldığı “Mucize Kedi Koket” okuyuculardan tam not aldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş