RİZEDEKİ İŞLETME DEN ÜCRETSİZ ÇAY

RİZEDEKİ İŞLETME DEN ÜCRETSİZ ÇAY KANAL D ‘DE YAYINLANAN DİZİDE RİZE ÇAYINA’’NÜKLEER ARTIĞI’’ DENİLMESİ TEPKİ ÇEKTİ İSMET KÖSOĞLU: https://gazete53.com/rizedeki-isletme-den-ucretsiz-cay/ ‎ Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin bir sahnesinde, “içmeyin şu..

RİZEDEKİ İŞLETME DEN ÜCRETSİZ ÇAY
Son Güncelleme: Bu Haber 134 views Whatsapp

RİZEDEKİ İŞLETME DEN ÜCRETSİZ ÇAY

KANAL D ‘DE YAYINLANAN DİZİDE RİZE ÇAYINA’’NÜKLEER ARTIĞI’’ DENİLMESİ TEPKİ ÇEKTİ

İSMET KÖSOĞLU: https://gazete53.com/rizedeki-isletme-den-ucretsiz-cay/ ‎

Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin bir sahnesinde, “içmeyin şu nükleer atığı, sesinizi çıkarın, sustukça sıra size gelecek” sahnesi ile verilen mesaj Rizelileri ve çay severleri ayağa kaldırdı.

Duruma dikkat çekmek için özellikle ailelerin uğrak mekânı olan ve İsmail Kahraman Kültür Merkezi Altında hizmet veren Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi bugüne özel misafirlerine çayı ücretsiz ikram edeceğini açıkladı. Nevapark Genel Müdürü Yasin Güloğlu yaptığı açıklamada “Türkiye’nin en önemli kanallarından birinde yayınlanan bir sahnede yine Türkiye’nin en önemli tarım ürünlerinden olan Türk Çayını hedef alması kabul edilebilir değil. Ülkemizde yetişen çay, dünya “üzerinde kar yağan çay” olarak bahsedilir. Bu özelliği nedeniyle de zirai ilaçlama yapılmayan dünyada ki en doğal çaydır. Dünyada sudan sonra en çok içilen çayın bu şekilde hedef alınmasını kınıyoruz. Bu vesileyle bugün iftarda ve sonrasında çay servisini ücretsiz sunacağımızı da buradan ifade etmek istiyoruz.” Dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş