Rize’de, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri

Rize’de, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri Rize İl Sağlık Müdürlüğünce, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik farkındalık eğitimleri yapıldı. Halk..

Rize’de, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri
Son Güncelleme: Bu Haber 145 views Whatsapp

Rize’de, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri

Rize İl Sağlık Müdürlüğünce, “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri kapsamında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik farkındalık eğitimleri yapıldı.

Halk Sağlığı Başkanlığına bağlı Toplum Sağlığı Merkezlerince “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalığının artırılması amacıyla il genelindeki okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik farkındalık eğitimleri yapıldı.

Dünyada en sık rastlanan kronik hastalıklar arasında yer alan ağız ve diş hastalıkları konusunda İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde diş hekimleri ve sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde öğrencilere çeşitli materyaller dağıtılarak, diş sağlığı konusunda bilgi sahibi olmaları hedeflenmiştir.

Çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak, erken yaşlarda ağız ve diş sağlığının önemini anlamalarını sağlamak amacıyla verilen eğitimler eğitim-öğretim yılı içerisinde verilmeye devam edilecektir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş