RİZEDE TARİH VE ARKEOLOJİK YÜZEY ARAŞTIRMASINDA İKİZDERE BÖLGESİ TAMAMLANDI

RİZEDE TARİH VE ARKEOLOJİK YÜZEY ARAŞTIRMASINDA İKİZDERE BÖLGESİ TAMAMLANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize’de tarih ve Arkeolojik Yüzey çalışması yapan akademisyenler İkizdere’deki çalışmaları tamamladı. Çeşitli Üniversitelerde görevli Hocaların yaptığı Yüzeysel araştırmanın İkizdere..

RİZEDE TARİH VE ARKEOLOJİK YÜZEY ARAŞTIRMASINDA İKİZDERE BÖLGESİ TAMAMLANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 244 views Whatsapp

RİZEDE TARİH VE ARKEOLOJİK YÜZEY ARAŞTIRMASINDA İKİZDERE BÖLGESİ TAMAMLANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize’de tarih ve Arkeolojik Yüzey çalışması yapan akademisyenler İkizdere’deki çalışmaları tamamladı.

Çeşitli Üniversitelerde görevli Hocaların yaptığı Yüzeysel araştırmanın İkizdere bölgesinin tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ ’İkizdere Tarihi ve Arkelojik yüzey araştırmaları ekibimiz Doç.Dr. Okay Pekşen (Ondokuz Mayıs Üniversitesi)Prof.Dr. Yasin Topaloğlu (Atatürk Üniversitesi)Dr. Öğr. Üyesi Nusret Burak Özsoy (Erzurum Teknik Üniversitesi)Arkeolog Rukiye Karadeniz (Rize Müzesi-Bakanlık Temsilcisi)Nuhcan Erdoğan (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) bu gün itibariyle 2023 yılı saha çalışmalarını bitirip bir başka bölgeye geçmek üzere ilçemizden ayrılıyorlar.

Değerli Hocalarımı ile bir sonraki sene için sözleşip vedalaştık. İkizdere florası kaymakamlık sosyal tesisinde veda yemeği ile aramızdan ayrılıyor. Yaptıkları çalışma İlçemiz için çok değerli biz biliyoruz zamanla değeri daha iyi anlaşılacak. Değerli öğretim üyelerime yaptıkları çalışma, verdikleri emek için ekibin her bir üyesine tek tek bölgem adına, ülkem adına teşekkür ediyorum’ ’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş