RİZEDE GOL YAĞMURU,

  Necatidili@hotmail.com   GÖZLEM NECATİ DİLİ RİZEDE GOL YAĞMURU, Rize’de ki maçta gol yağmurunun sona ermesi itibariyle Rizespor zirveye emin adımlarla yaklaşırken bir virajıda rahatlıkla geçmesini bildi. Rize’de oynanan Çaykur Rizespor..

RİZEDE GOL YAĞMURU,
Son Güncelleme: Bu Haber 230 views Whatsapp

 

Necatidili@hotmail.com   GÖZLEM NECATİ DİLİ

RİZEDE GOL YAĞMURU,

Rize’de ki maçta gol yağmurunun sona ermesi itibariyle Rizespor zirveye emin adımlarla yaklaşırken bir virajıda rahatlıkla geçmesini bildi.

Rize’de oynanan Çaykur Rizespor Gençlerbirliği spor arasındaki maçta gol yağmuru devam etti. Bu gol yağmurunun neticesinde Rize spor şen olarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Müsabakayı toplam 4825 kişi izlerken bu oranın 2300 kişisi biletli olmak üzere toplamda 60 bin TL hasılat elde edildi.

Şampiyonluğa oynayan bir takımın seyircisi bu kadar olmamalıydı. Üstelik hafta sonu, müsabaka erkenden başlıyor ilçelerden rahatlıkla maça gelip geri dönülebilir. Daha çok potansiyel olmalı diyorum. Sahasında oynayacak olan son iki maçta şu sahanın tıklım, tıklım olması gerekmez mi?

Çaykur Rizespor mücadeleye kötü başlangıç yaptı. Fakat toparlanarak Emir hanın asistiyle Osman kafa ile topu ağlarla buluşturan isim oldu. Gençlerbirliği Kaan demirci ile eşitliği saplarken tribün bir anda buz kesti diyebiliriz.

Goller ilk yarıda peş peşe geldi diyebiliriz. Alper’in asistiyle J. Mary Rize’yi yine öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru Hakem altı dakika uzatma gösterdi 45+1 Gençler Birliği Himmet Ertürk ile Beraberliği sağladı Gençlerbirliği spor bu dakikaya kadar iki kez gelerek iki gol attı. Uzatmaları oynanan müsabakanın son dönemecinde Bolasie ayağının iç tarafında attığı gol ile Soyunma odasına 3-2 galibiyetle giren taraf Rizespor oldu.

İkinci yarıda gol yağmuru devam etti. Rize spor %49 oynarken Gençlerbirliği spor %51 oynayan taraf idi.46. dakikada Amilton arayı biraz daha açtı skoru 4-2 yaptı.

Skorboard 53. Dakikayı gösterirken Rize spor Bolasie Penaltı vuruşuyla plakayı skoru 5-2 yaptı bu gole karşılık üç dakika sonra Abdullah Durak Rizesporlu eski oyuncu penaltıyla farkı ikiye indirdi. Skorboard 5 – 3 olarak kaldı. Finalin bu ayağında firesiz atlatan atmacalar Hedefe Biraz daha yaklaştı.

Puan durumu 63 olarak kalırken En yakın rakiplerine beş puan fark attı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş