Rize’de “gençlik ruh sağlığı programı” değerlendirme toplantısı

Rize’de “gençlik ruh sağlığı programı” değerlendirme toplantısı   Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinasyonunda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki üniversite öğrencilerinin ruhsal iyilik halini..

Rize’de “gençlik ruh sağlığı programı” değerlendirme toplantısı
Son Güncelleme: Bu Haber 267 views Whatsapp

Rize’de “gençlik ruh sağlığı programı” değerlendirme toplantısı

 

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinasyonunda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki üniversite öğrencilerinin ruhsal iyilik halini güçlendirmeye yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin iyilik halini güçlendirmek amacı ile ortak bir çalışma planı oluşturmak adına toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürkan Yıldız tarafından yapılmış olup, Rize Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Halit Baykal, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Celal Uzun, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin Çakmakçı ve zoom bağlantısı ile Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Daire Başkanlığında görevli psikolog Özlem Güler Adın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Cemalettin Parıltı katılım sağladı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Halit Baykal başkanlığında devam eden toplantıda KYK yurtlarında kalan gençlerin ruh sağlığı, psikososyal sorun alanları, intihar risklerinin değerlendirilmesi ve alınabilecek önlemler, öğrencilerin iyilik halini güçlendirmeye yönelik yapılabilecek çalışmalara dair planlamalar gerçekleştirildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş