RİZE’DE EĞİTİMDE BAŞARILI OLMAK İÇİN 9 YENİ PROJE

RİZE’DE EĞİTİMDE BAŞARILI OLMAK İÇİN 9 YENİ PROJE İL MÜDÜRÜ YUSUF TEKİN’’ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ, ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’DEDİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Rize..

RİZE’DE EĞİTİMDE BAŞARILI OLMAK İÇİN 9 YENİ PROJE
Son Güncelleme: Bu Haber 216 views Whatsapp

RİZE’DE EĞİTİMDE BAŞARILI OLMAK İÇİN 9 YENİ PROJE

İL MÜDÜRÜ YUSUF TEKİN’’ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ, ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’DEDİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Rize Öğretmenevinde basınla kahvaltıda bir araya geldi. Öğrencilerin daha başarılı olması için 9 önemli projeleri olduğunu söyleyen İl Müdürü Yusuf Tüfekçi elimizde tuz, şeker, yağ ve usta var iyi helva yapmaya mecburuz dedi.

Kahvaltıda Gazetecilere yaptığı açıklamada İl Müdürü Yusuf Tüfekçi’’ öğrencilerin daha verimli olabilmeleri için hazırladıkları 9 yeni projenin tanıtımının da sizlerden de destek bekliyoruz.9 yeni projemiz şunlar.

1-Sosyal Okul Projesi- Bu proje kapsamında, okullarda öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine destek olunacak. Öğrencilerin boş zamanlarını daha verimli geçirmeleri sağlanacak.

2-Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi

Eğitimde başarıyı artırma projesi ile öğrencilerin girecek oldukları sınavlardan başarılı sonuçlar almaları hedefleniyor. Bu proje kapsamında, öğrencilere yönelik özel çalışmalar yapılacak.

3-Misafiriniz Var Projesi-Misafiriniz var projesi ile de haftanın belli bir gününde öğrencilerin evlerine ziyaret gerçekleştirilecek. Bu ziyaretler ile öğrencilerin aileleriyle iletişim kurularak, öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi alınacak.

4-Eğitimin Kalbine Gidiyoruz Projesi- Eğitimin kalbine gidiyoruz projesi ile öğretmenlerin istek ve sorunları dinlenecek. Bu proje kapsamında, öğretmenlerle toplantılar ve anketler düzenlenecek.

5-Öğretmen Akademisi- Öğretmen akademisi çalışması ile seminer ve paneller düzenlenecek. Bu çalışmalar ile öğretmenlerin mesleki gelişimleri desteklenecek.

6-Eğitim-Spor İşbirliği-Okul spor kulüpleri ile öğrencilerin spor faaliyetlerine katılımları teşvik edilecek.

7-Genç Yazarlar ve Şairler Kulübü-İl genelinde tüm ortaokul ve liselerde genç yazarlar ve şairler kulübü kurulacak. Bu kulüpler ile öğrencilerin edebiyatla buluşmaları sağlanacak.

8-Rize Kültür Sanat Dergisi-Altı ayda bir Rize Kültür sanat dergisi çıkarılacak. Bu dergi ile Rize’nin kültür ve sanat hayatı tanıtılacak.

9-Okur-Yazar Buluşması-Okur-yazar buluşması ile öğrencilerin yazar ve şairlerle buluşmaları sağlanacak. Bu buluşmalar ile öğrencilerin okuma alışkanlıkları teşvik edilecek.

İl Müdürü Yusuf Tüfekçi “Bu projeler ile öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almalarını ve başarılı olmalarını hedefliyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinliklerine de önem verilecek. Bu etkinlikler ile öğrencilerin cumhuriyet bilinci geliştirilecek Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin bu projelere destek vermesini bekliyoruz.” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş