RİZE’DE CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR

RİZE’DE CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı, Rize İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, sömestr tatilinde olan çocuklara, Milli ve Manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla,..

RİZE’DE CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 521 views Whatsapp

RİZE’DE CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı, Rize İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, sömestr tatilinde olan çocuklara, Milli ve Manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, çocuklara beş vakit namaz kılabilecek şekilde sure ezberi yaptırabilmek, çocuklara İslam dininin temel dini bilgilerini kazandırmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 25 Ocak-12 Şubat 2021 tarihleri arasında uygulanacak “Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor” adıyla bir program hazırlandı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Çevrimiçi olarak uzaktan eğitim yoluyla uygulanacak buluşma programında, yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün din görevlileri tarafından çocuklara ilk 20 dakikalık dilimde dini bilgiler dersi verilecek, ikinci 20 dakikalık dilimde ezberleri dinlenecek ve son 20 dakikalık dilimde ise anlatılan konu üzerinden sorulu-cevaplı tekrar yapılacaktır.

Derse katıldığı gün için 20 puan, doğru verilen her cevap için 10 puan (bir çocuk aynı günde birden fazla soru cevaplayabilir), ezberlenen her sure ve dua için de 50 puan verilecektir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.