RİZE VE MALATYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KOORDİNELİ OPERASYON

Rize Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Malatya Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yürütülen operasyon sonucu ilimiz Fındıklı İlçesi Polis Uygulama Noktasında durdurulan otobüs içerisinde başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilen..

RİZE VE MALATYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KOORDİNELİ OPERASYON
Son Güncelleme: Bu Haber 231 views Whatsapp

Rize Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Malatya Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yürütülen operasyon sonucu ilimiz Fındıklı İlçesi Polis Uygulama Noktasında durdurulan otobüs içerisinde başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilen A.D. isimli şahsın yapılan kontrollerinde beraberinde bulunan valizinin dış kapağı ile iç kısmı arasında bulunan bölmeye özel olarak zulalanmış şekilde iki parça halinde toplam daralı ağırlığı 3 Kilo 100 Gram Eroin Maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili toplam 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasından dolayı hakkında arama kaydı bulunan A.D. isimli şahsa adli işlem yapılmış olup, şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin akabinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.