.RİZE VALİSİ SN. ÇEBER’IN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI…

RİZE VALİSİ SN. ÇEBER’IN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI… 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır. Özellikle..

.RİZE VALİSİ SN. ÇEBER’IN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI…
Son Güncelleme: Bu Haber 246 views Whatsapp

RİZE VALİSİ SN. ÇEBER’IN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI…
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.
Özellikle Pandemi döneminde tüm dünyada yaşananlar bizlere emeğin, üretimin ve kendi kendine yetebilmenin toplum hayatında ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Bir toplum, ihtiyaçlarını karşılayabildiği oranda güçlüdür. Bu da emekten ve dayanışmadan geçmektedir.
İlimizde işçisiyle işvereniyle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sürdürülen huzurlu bir çalışma hayatına katkıları için bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizin bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanmaya adayan hemşerilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyorum. 🇹🇷
Haber: B.Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.