Rize Valisi Kemal Çeber, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.

23 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz, maç hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, çift..

 Rize Valisi Kemal Çeber, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.
Son Güncelleme: Bu Haber 428 views Whatsapp

23 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz, maç hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, çift kale maç ile son buldu.

Rize Valisi Kemal Çeber, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek yöneticilerimiz ve teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.

Vali Çeber’in ziyaretinde kendisini Başkan Yardımcımız Ali Haydar Er, yöneticilerimiz Yılmaz Zehiroğlu ve Serkan Karavin, Sportif Direktörümüz Fahri Tatan ile Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu karşıladı.

23 Ekim Cumartesi günü oynayacağımız Kasımpaşa maçında Kulübümüze başarılar dileyen Çeber, bu maç ile beraber takımın çıkışa geçeceğine inandığını ifade etti.

Yapılan kahvaltının ardından teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Vali Çeber’e formamızı hediye etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.