RİZE TÜRK OCAKLARINDAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

RİZE TÜRK OCAKLARINDAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN TURAN ASLAN MERCAN’’BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’IN ÇİFTÇİMİZ İÇİN YAPACAĞI HER ÇALIŞMASINDA YANINDAYIZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Bünyamin Arslan..

RİZE TÜRK OCAKLARINDAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 238 views Whatsapp

RİZE TÜRK OCAKLARINDAN ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TURAN ASLAN MERCAN’’BAŞKAN BÜNYAMİN ARSLAN’IN ÇİFTÇİMİZ İÇİN YAPACAĞI HER ÇALIŞMASINDA YANINDAYIZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Bünyamin Arslan ve yönetimine Rize Türk Ocakları Şubesinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ziraat Odası Başkanlığını ziyarette kısa bir konuşma yapan Türk Ocakları Rize Şube Başkanı Turan Aslan Mercan’ ’Ziraat Odamızın Başkanlığına yeni seçilen ve yeni bir yönetim kadrosuyla göreve başlayan Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımız Bünyamin Arslan ve ekibine başarılar diliyoruz. Bizler yapılacak her çalışmasında desteğimizi sürdüreceğiz. Rize’de ziraatçı ve çiftçilerimizin yararına çalışmalar yapmasını isteriz’’ dedi.

Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan’da konuşmasında’’ Rize Türk Ocağı Başkanı Turan Mercan ve kıymetli yöneticileri değerli hocalarıma ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar. Bizler Rize için elini taşın altına sokan STK lardan biriyiz. Mümkün olduğu kadarıyla çalışmalarımız ilerletmek isteriz. İlk etapta çiftçilerimize Odamızın yetiştirdiği 300 bin ‘den fazla sebze fidanı dağıtım yaptık. Çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.

Türk Ocakları Rize Şubesiniz ziyaretinde Başkan Turan Aslan Mercan ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerinden RTEÜ Ziraat Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, RTEÜ Tıp Fakültesinden Doç. Dr. Kazım Şahin, Eğitimcilerden İsmail Kılıç, Adem Kalender, Ceyhun Kalender katıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş