RİZE TİCARET VE SANAYi ODASI, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU AĞIRLADI

RİZE TİCARET VE SANAYi ODASI, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU AĞIRLADI Rize’nin Yıldızları Vergi Ödülleri törenine, RTSO Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetimi tarafından davet edilen ve bu davet kapsamında, TOBBB Yönetimi olarak..

Son Güncelleme: Bu Haber 207 views Whatsapp

RİZE TİCARET VE SANAYi ODASI, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU AĞIRLADI

Rize’nin Yıldızları Vergi Ödülleri törenine, RTSO Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetimi tarafından davet edilen ve bu davet kapsamında, TOBBB Yönetimi olarak Rize’ye gelen ve bu kapsamda birçok etkinliğe katılan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, RTSO YK Başkanı Şaban Azizi Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, RTB Başkanı Mehmet Erdoğan ve RTSO YK üyeleri tarafından çiçekle karşılandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin, RTSO Odasını ziyaretine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’da katıldılar.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Rize İş Dünyası Buluşması ve Rize’nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni münasebetiyle, Rize ilinde bir dizi ziyarette bulunan, Başkan Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Odamızı Ziyaretinden, RTSO Odası ve Rize İş Dünyası olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Fotoğraflar: RTSO-Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş