Rize Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları

Rize Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları Rize İl Sağlık Müdürlüğü birinci basamak hekimlerine yönelik “Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları” gerçekleştirecek. Rize İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca “Temel..

Rize Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları
Son Güncelleme: Bu Haber 125 views Whatsapp

Rize Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları

Rize İl Sağlık Müdürlüğü birinci basamak hekimlerine yönelik “Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmaları” gerçekleştirecek.

Rize İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca “Temel Sağlık Hizmetleri Eğitim Buluşmalarına başlıklı eğitim programı 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek.

İlimizde hizmet veren tüm aile hekimlerine yönelik düzenlenecek eğitim programı Rize Adalet Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olup, iki gün boyunca 14 oturumda gerçekleşecek olan eğitim buluşmalarına il içi ve il dışından alanında uzman kişiler konuşmacı olarak katılacaktır.

Eğitim buluşmalarına Rize’de görev yapan aile hekimlerinin yanı sıra birinci basamakta hizmet veren hekimler ile Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde de davetli hekim ve yöneticiler katılacaktır.

https://gazete53.com/rize-temel-sagli…itim-bulusmalari/

Katılımcılara; tüberküloz, aşı kararsızlığı, bağışıklama, bulaşıcı hastalıklar, salgın yönetimi, erişkin ve çocukluk çağı ruh sağlığı, kanser tarama programları, evlilik öncesi tarama programları, kronik hastalıklar ile birinci basamakta sık karşılaşılan dermatolojik hastalıklar gibi temel başlıkların yer aldığı konularda eğitimlerin verilmesi planlanmaktadır.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş