RİZE ŞİMAL AVM’DE ÇOCUK OYUNLARINA YOĞUN İLGİ

RİZE ŞİMAL AVM’DE ÇOCUK OYUNLARINA YOĞUN İLGİ Okulların sömestri yarı tatile girmesiyle birlikte, Rize’nin Avm’si Şimal Avm’de 22 – 23 Ocak tarihleri arasında çocuk oyunları etkinliği düzenlendi. Tatili fırsat bilen..

RİZE ŞİMAL AVM’DE ÇOCUK OYUNLARINA YOĞUN İLGİ
Son Güncelleme: Bu Haber 360 views Whatsapp

RİZE ŞİMAL AVM’DE ÇOCUK OYUNLARINA YOĞUN İLGİ

Okulların sömestri yarı tatile girmesiyle birlikte, Rize’nin Avm’si Şimal Avm’de 22 – 23 Ocak tarihleri arasında çocuk oyunları etkinliği düzenlendi. Tatili fırsat bilen öğrenci çocuklar oyunlara yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Rize Şimal AVM’de çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Rizeli ailelerin yanı sıra çevre illerden de katılımın yüksek olduğu programda çocuklar bir birinden eğlenceli oyunların tadını çıkardı.

Etkinliklerin Ocak ayı içerisinde ve Şubat ayında da devam edeceğini söyleyen Şimal Avm Kiracı İlişkileri ve Pazarlama Müdürü Burak İnce: “ Etkinliğimiz bölge halkına fayda sağlaması için düzenlediğimiz ücretsiz bir etkinlik. Bölge halkının da bizlere olumlu dönüşleri oldu. Avm’ye ayakbastı sayılarımız oldukça yükseldi. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz sömestre boyunca karne alan öğrencilerimize ve bölgedeki çocuklara devam etmekte. 28-29-30 Ocak ve 4- 5- 6 Şubat tarihlerinde Elif’in düşleri ve Kral Şakir Lisanslı etkinliklerimiz var. Hafta içi de bölgemizde bulunan “Hayalet Tiyatrosu” nun etkinlikleri olacak. Tüm bölge halkını Şimal AVM’ye davet ediyoruz.” diye konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş