RİZE RAFTİNG KLÜPLERİ KUPA İÇİN DÜZCE’YE GİTTİ

RİZE RAFTİNG KLÜPLERİ KUPA İÇİN DÜZCE’YE GİTTİ Rafting sporunda Rize’ye çok sayıda Türkiye ve Dünya kupası kazandıran Rize rafting kulüpleri memleketlerine yeni kupalar getirmek için Düzce’ye gitti Haber: Çiğdem Hacıfazlıoğlu..

RİZE RAFTİNG KLÜPLERİ KUPA İÇİN DÜZCE’YE GİTTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 203 views Whatsapp

RİZE RAFTİNG KLÜPLERİ KUPA İÇİN DÜZCE’YE GİTTİ
Rafting sporunda Rize’ye çok sayıda Türkiye ve Dünya kupası kazandıran Rize rafting kulüpleri memleketlerine yeni kupalar getirmek için Düzce’ye gitti

Haber: Çiğdem Hacıfazlıoğlu
Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yer alan Melen Çayında 04-06 tarihleri arasında yapılacak olan Rafting Türkiye Şampiyonasının 1. Ayak Yarışlarına Rize’den Caykur spor kulübü Caykur Rize spor Kulübü Ardeşen Belediye Spor kulübü Didi Rafting Kulübü Rize Extreme Türk Doğa Sporları Kulübü ve Adrenalin Doğa Sporları Kulübü’nden oluşan 6 kulüpten. kategorilerinde yarışacak 12 takım katılacak.
Kulüpler U 19 Erkek U 23 Erkek Açık Yaş Erkek U 19 Bayan U 23 Bayan Açık Yaş Bayan U 19 Karma U 23 Karma Açık Yaş kategorilerinde yarışacak. Burada dereceye giren yarışmacılar Türkiye Kano Federasyonunun daha sonra duyurusunu yapacağı gün ve yerde 2. ayak yarışmalarına katılacak.
Rafting sporunda Rize kulüpleri kazandıkları Dünya ve Türkiye kupaları ile önemli başarılar sergiliyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş