Rize Pehlivantaşı Mahallesi’nde fıkra gibi bir olay yaşandı

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU? HABER:DİLEK ONAY CAN Rize Pehlivan taşı Mahallesi’nde fıkra gibi bir olay yaşandı. Kopan elektrik direği onarılması gerektiği yerde hurma ağacına bağlandı. Fıkra gibi olay..

Son Güncelleme: Bu Haber 285 views Whatsapp

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?

HABER:DİLEK ONAY CAN

Rize Pehlivan taşı Mahallesi’nde fıkra gibi bir olay yaşandı. Kopan elektrik direği onarılması gerektiği yerde hurma ağacına bağlandı.

Fıkra gibi olay Pehlivan taşı Mahallesi’ tünel çıkışındaki sokakta yaşandı Üç ay önce kopmuş olan elektrik direğini yetkililer yenilemeleri gerekirken direği hurma ağacına bağlayıp giderek, mahalleliyi tehlike altına bıraktılar.

Pehlivan taşı mahalle sakinlerinden Ali Turan yetkililere haber verdiklerini, teknisyenlerin gelip kopan elektrik direğini geçici olarak hurma ağacına bağladıklarını söyledi.Turan,”Bu hafta geleceğiz, yarın geleceğiz diyerek bizleri üç ay oyaladılar. Kimse gelip ilgilenmedi, kopan direğin antikor kabloları bir kamyonun direğe çarpmasıyla da öteye beriye savruldu, bizler tehlike altındayız. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz ”dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş