Rize Milletvekilliği adaylığı için ismi geçenlerle Bayram Arif TURAN tek tek konuştu.

B.Arif Turan <[email protected]> Rize’de milletvekili ismi geçenleri tek tek bizzat arayarak adaylık düşüncelerini sordum. İşte Aday olabilecek isimle görüşmelerimi aynen aktarıyorum. Muhammed AVCI :Rize Milletvekili, Vekilimizle Yaptığım görüşmemizde sayın Vekilimiz, Aday..

Rize Milletvekilliği adaylığı için ismi geçenlerle Bayram Arif TURAN tek tek konuştu.
Son Güncelleme: Bu Haber 333 views Whatsapp
B.Arif Turan <[email protected]>
Rize’de milletvekili ismi geçenleri tek tek bizzat arayarak adaylık düşüncelerini sordum.
İşte Aday olabilecek isimle görüşmelerimi aynen aktarıyorum.
Muhammed AVCI :Rize Milletvekili, Vekilimizle Yaptığım görüşmemizde sayın Vekilimiz, Aday olmayı düşünmediğini, adaylık başvurusunda da bulunmayacağını belirtti.

Rahmi METİN: Rize Belediye Başkanı, Rahmi Başkanla yaptığım görüşmede, Önümüzdeki genel seçimlerde isminiz gündemden düşmüyor düşünceniz ne yöndedir söylediğimde Baskan,2024 yılının mart ayına kadar hemşerilerime hizmet edeceğini,  ADAY olmayacağını ifade etti.
İshak ALİM: Ak Parti Rize il Başkanı, Başkan ile yaptığım görüşmede, Başkana, isminiz milletvekili adaylığı konusunda Rize’de konuşuluyor düşünceniz ne yöndedir sorduğumda, Başkan ALİM, Genel Merkezimiz aday ol derse aday olacağını, görevime devam ede derse Başkanlığa devam edeceğini söyledi.
Saltuk DENİZ:CHP eski Rize il Başkanı, Saltuk Başkanla Yaptığım görüşmede Zaten Milletvekili adaylığını açıkladığını, CHP Rize Milletvekili aday adayı olduğunu,  amacının aday olmak olduğunu belirtti.
İhsan ALKAN:MHP Rize il Başkanı, Başkanla yaptığım görüşmede Başkan, Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın isteği doğrultusunda karar vereceğini, şimdilik görevinin başında olduğunu ifade etti.
Muhammet KACAR: Saadet Partisi Rize İl Başkanı, Konuşmamız da Başkan, İl deki parti örgütümüz ile istişare ve Genel merkezimizin isteği ile ve aynı zamanda eskimi veya yeni mi seçim kanunuyla secime gidileceği netleştikten sonra karar vereceğini söyledi.
Yılmaz KATMER: Ak Parti Eski İl Başkanı, Duayen Başkanla yaptığım görüşmede, kendisinin potansiyel her zaman aday olduğunu aday olmayı düşündüğünü belirtti.
İbrahim TÜRÜT: İl Genel Meclis Başkanı, Sürekli ismi konuşulan Başkan  Türüt ise, Milletvekilliği için düşüncesini sorduğumda, Mevcut görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade etti.
İmdat SÜTLÜOĞLU: Eski TC. Bakanı, Sayın Bakanla yaptığım görüşmede, vekillik düşüncesinin olmadığını belirtti.
Mümtaz SİNAN: Tarım ve orman bakanlığı, Seker daire Başkanı, Başkanla yaptığım görüşmede, Rize’den milletvekili adayı olmayı düşünüyor muşunuzu sorduğumda, Görevinin başında olduğunu ,Genel merkezimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın vereceği her görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade etti.
Saffet METE: İyidere Belediye Başkanı, Saffet Başkanla yaptığım görüşmede,  bu konuda tasarrufun siyasi büyüklerinde olduğunu,  Bizlerin belediyede görevlerinin başında olduğunu, böylede devam edeceğini söyledi.
Avni KAHYA: Ardeşen Belediye Başkanı, Başkanla yaptığım ikili görüşmede kesinlikle Milletvekili adayı olma düşüncesinin olmadığını belirtti.
Mehmet ISLAMOGLU:ESKI Rize, İstanbul, Antalya, Bursa TEDAS müdürü ile Eski TEDAŞ Gn. Müdür Yardımcısı. Duayen Müdürümüz le yaptığım telefon konuşmasında, Rize Milletvekili adayı olma düşüncesinin olmadığını belirtti.
Hasan KARAL:DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sayın Karal la yaptığım görüşmede, altılı masa Rize il teşkilatlarının ortak aday belirleyebileceklerini, fakat bu konuda partilerin genel merkezlerinin henüz karar almadıklarını, dahada erken olduğunu ifade ederek, kendisinin altılı masadaki partilerin, alacağı karar doğrultusunda Rize’den aday olup olmayacağına karar vereceğini söyledi.
Ümit PECE: Rize BARO Başkanı, Başkan PECE ye Vekillik düşünceniz var mı sorduğumda Başkan, Kendisinin adaylık Başvurusunda bulunmayacağını fakat, böyle bir tasarruf düşünülürse de hayır demeyeceğini belirtti.
Hakan GÜLTEKİN:DOKAP Başkanı, Sayın Gültekin in vekillik düşüncesinin olup olmadığını öğrenmek için aradığımda, Başkan Gültekin, çok eskiden beri siyaset yaptığını,  son iki yıldır da DOKAP başkanlığını yaptığını belirterek, sonuçta Sayın cumhurbaşkanımızın vereceği her göreve Talip olacağını belirtti. Milletvekilliği için yeşil ışık yaktı.
Cemil ÇOLAK: Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı, Başkan ÇOLAK, il teşkilatı ve Genel merkezin istişareleri sonucunda görev tebliğ edilirse, Rize milletvekilliği adaylığını konusunda hazır olduğunu belirtti.
Temel ERYILMAZ: Eski Enerji Bakanlığı Müsteşarı, Sayın müsteşarla yaptığım konuşmada, Millet İttifakının adayı olmayı arzu ettiğini inşallah Rize’ye ve Rizeliye hizmet etmeyi istediğini ifade etti.
Harun MERTOĞLU: Türkiye İnsan hakları ve eşitlik kurul üyesi, Sayın Mertoğlu ile yaptığım görüşmede, Başkanın seçim sürecinin başlamadığını bu konunun erken olduğunu belirtti. Fakat yaptığımız konuşmada başkanın şahsi fikrim, milletvekilliği adaylığı niyetinin olduğu yönündedir.
Mehmet ERDOGAN: Borsa Başkanı, Başkanla yaptığım ikili görüşmede başkan kendisinin kesinlikle milletvekilliği adaylığı veya vekillik niyetinin olmadığını üstüne basa basa ifade etti.
Kemal ŞAMLIOĞLU: Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Kurul Üyesi, Sayın hocama milletvekillik adaylık düşüncesi olup olmadığı yönündeki yaptığım görüşmede hocam, 2023 seçimleri şüphesiz ülkemiz için son derece önemli bir seçim olacağını,  Özelde Rize’mize hizmet etmek birçok arkadaşımız gibi bizim için de büyük bir onur olduğunu, Vakti geldiğinde bu irademizi Rizeli hemşerilerimiz ile usulünce paylaşacağız inşallah dedi. Bu kararının bir makama değil, bir göreve talip olmak şeklinde tecelli edecek ifadesinde bulunarak,
Şüphesiz takdir Sayın Cumhurbaşkanımızın

Teveccüh ise Aziz Rizeli hemşerilerimizin olacağını belirtti.

İsmet BERBEROĞLU: İş adamı siyasetçi, Eski DSP ve ANAP Rize Milletvekili adayı, İsmet beyle yaptığım telefon konuşmasında millet İttifakının aday adayı her zaman olabileceğini düşündüğünü de ifade etti.

İsmail ÇİFTÇİ: Çayeli Belediye Başkanı, Başkanla görüşmemizde Başkan ÇİFTÇİ Belediye başkanlığın dan memnun olduğunu severek yaptığını halka hizmet etmekten memnunluk duyduğunu Milletvekilliği adaylığı gibi düşüncesinin olmadığını belirtti.

İsmail SAYMAZ: Gazeteci Yazar, gazeteci yazar üstatla yaptığım görüşmede Sayın SAYMAZ, Rize milletvekilliği adaylığı gibi bir düşüncesinin olmadığını, gazetecilikten memnun olduğunu Rize’yi, medya alanında zaten temsil ediyorum dedi.

Hızır KESKIN: Hukukçu, Emekli Albay, siyasetçi, Hızır komutanla yaptığım görüşmede, Millet İttifakının nasıl bir yol izleyeceği halen belli olmadığını, belli olduktan sonra düşünüp değerlendireceğini ifade etti.
Münir KARALOĞLU: Eski Antalya, Diyarbakır Valisi, Sayın Valinin milletvekilliği gibi bir düşüncesinin olmadığını açık şekilde ifade etti.
Muhittin BAYRAK: Memleket partisi Rize İl Başkanı, Başkan, Genel Başkanlarının özellikle birkaç il başkanına aday olmasını istediğini, bunlardan birinin de Rize il başkanı olduğudur. Genel Başkanımızın bu isteği devam ederse, aday olmayı düşünüyorum.
Ercüment ÇERVATOĞLU: Fındıklı Belediye Başkanı, Milletvekili adaylığını düşünmediğini, Aday olarak, Eski İl Başkanımız Saltuk DENİZ Başkanı bu konuda açık desteklediğini söyledi.
Abdulkadir USTA:BBP Rize ilçe Başkanı, Genel Merkezimizin ve Rize’deki teşkilatımızın onayı ile Milletvekili aday adaylığına talip olduğunu ifade etti

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş